torstai 17. helmikuuta 2022

Neulekirja: Vilukissan villapaidat

Villapaitabuumi käy edelleen kuumana ja neulekirjoja niistä ilmestyy kuin sieniä sateella. Sain tämän kirjan Minerva-kustannukselta ja nyt ajattelin kirjoittaa siitä omat suosikkini. Viime vuoden omien tilastojen valossa en kovin montaa villapaitaa neulonut, mutta ehkäpä sitten tänä vuonna enemmän? Oikeastaan oma villapaidan neulominen tökkää aina siihen, kun pitäisi hankkia langat. Nyt kun tässä on tammikuu takana ilman lankaostoja, niin tätä samaa tahtia haluaisi jatkaa ja en omista niin paljon lankaa, että kotona olisi villapaitalangat. Tai ainakin näin uskottelen itselleni :D Tässä kirjassa kivaa oli se, että ohjeet ovat helposti saatavilla oleville langoille kuten esimerkiksi Dropsin ja Novitan langoille. Näin ei myöskään rahaa uppoaisi paljon villapaitalankoihin. 


Ella

Taisin olla tammikuussa sydänkuvioiden lumoissa, sillä tämä malli on aika ihastuttava. Näyttää helpolta, että aloittelijakin osaisi. 


Helka

Jatketaan edelleen sydänteemalla. Tykkään tästäkin! Tämän voisi neuloa monivärisenä, kuten kirjassakin on kuviota kahdella eri värillä.


Hiekka 

Kirjassa oli kivaa myös se, että ihan kaikki mallit eivät olleet kirjoneuletta ja yksi tällainen lyhythihainen mallikin on joukossa. Tämä vaikuttaa kivalta kesäpaidalta, jonka varmaan ehtisi neulomaan vielä tämän vuoden kesälle. Lyhythihaiseen paitaan ei myöskään menisi niin paljon lankaa ja löytyisiköhän tähän langat ihan kotoa? Ohjeessa on Kaupunkilangan tehdas lankana, mutta jos soveltaisi johonkin muuhun, kotona löydettävään lankaan.

 


Neulotko sinä villapaitoja tällä hetkellä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti