perjantai 25. helmikuuta 2022

DIY: Lasten palmikkosukkien ohjeita

Vihdoinkin on taas ohjeita luvassa. Tällä kertaa lasten villasukkiin ja mitäpä muuta kuin palmikkosukkiin. Nimeksi nämä sukat saivat Alyssa ja Amanda, sillä ne kuulostivat yhteensopivilta. En yleensä nimeä ohjeita erisnimillä, mutta tässä on nyt poikkeus. Ohjeiden nimeäminen on ehkä vaikeinta neulesuunnittelussa ja päätin tällä kertaa luottaa intuitiooni ja nimetä nämä Amandaksi ja Alyssaksi. :) Näitähän voi melkein pitää pikkusiskona ja isosiskona. Tai kaksosina.


Nämä molemmat ohjeet siis tulevat yhdessä. Ohje on saatavilla taas tuttuun tapaan Ravelryssä ja Lankajengi -verkkokaupassa. Molemmat ohjeet ovat helppoa ja helpohkoa palmikkoa pienillä twisteillä. Nämä neuloontuvat melkeinpä päivässä tai parissa. Lankajengi muuten viettää 1 -vuotissynttäreitä piakkoin ja ohje saatavilla siellä alennetun hinnoin. Jos tykkäät neuloa palmikkoa ja lasten sukkia, niin uskaltaisin väittää, että tykkäät näistä molemmista. Lisäsin tuon saman alennuksen myös Ravelryyn. Alennus on voimassa 5.3 asti.

Molemmat ohjeet ovat noin 26/27 kokoa (n.3-vuotias) mutta jalan pituuden suhteen ohjetta on helppo muokata. Ohjeissa on kuvalliset kaaviot, joita on helppo seurata.

Ravelry:Ravelryyn

Lankajengi: Lankajengin verkkokauppaan

Neulomisiloa! :)

PS: Tulossa on myös ohje muunneltaviin aikuisten palmikkovillasukkiin, joten stay tuned! Sekä myös lapasiin... ;) Lasten sukkien ohjeita ei ole välttämättä hetkeen nyt tulossa, joten nämä kannattaa käydä nappaamassa talteen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti