perjantai 4. helmikuuta 2022

DIY: Sydämet -villasukat - ohje saatavilla

Kerroinkin jo taannoin, että tammikuussa ideoita ja suunnitelmia on ollut paljon. Niistä paljastan nyt yhden. Nimittäin Sydämet -villasukkaohjeen! <3 Ohje sai alkunsa helmikuussa olevasta ystävänpäivästä, sillä halusin suunnitella jotain teemaan sopivaa. Olin lisäksi pyöritellyt mielessäni sydänideaa jo tovin. Idea näissä sukissa on neuloa ne rakkaimmille ihmisille, ja siksi ohjekin sisältää kaksi kokoa: aikuisen sekä lapsen koot. 


Ohjeessa on helppoa kirjoneuletta, eli väittäisin, että se sopii myös kirjoneulealoittelijoille, mutta myös kokeneille villasukkaneulojille. Aikuisen koko on noin 39, mutta jalan pituutta on helppo soveltaa lyhyemmäksi tai pidemmäksi. Lapsen koko on noin 26 eli sopii noin 3-3,5 -vuotiaalle lapselle. Lisäksi näissä sukissa oli samisteluidea, jolloin äiti ja lapsi voi olla samantapaisissa sukissa. Tai vaikkapa kummi ja kummilapsi. Tokihan tämä ohje on aina ajankohtainen esimerkiksi jouluna tai synttäreinä, eikä rajoitu vain helmikuulle :D

Näihin sukkiin on myös helppo käyttää pieniä jämälankakeriä ja kuvion voi tehdä joko yhdellä tai kahdella värillä. Neuloin itse aikuisen sukkiin kuvion yhdellä värillä ja lapsen sukkiin kahdella. Lankaa näihin kuvioihin riitti ihan sellaiset 10-20 g jämälankakerät. 

Ohje saatavilla:

Ravelry: Sydämet villasukkaohje

Lankajengi: Sydämet villasukkaohje verkkokaupassa

Ja vielä payhip verkkokaupassa: Payhip verkkokauppa

Neulomisiloa helmikuuhun!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti