sunnuntai 20. helmikuuta 2022

Vauvan pienet palkkiraitasukat

Viime vuoden lopussa oli melkoinen vauvansukkabuumi, ja sitten se vähän viilentyi. Kunnes tein muutamat pienet sukat vuoden alussa. Nämä ovat niin kivoja neulottavia, kun voi upottaa samalla jämälankoja niihin. Muistan, kun aloitin näiden neulomisen, ja mietin pitkään värejä. Tuntui, että jämälankalaatikkoni oli täynnä kaikkia ei-yhteensopivia värejä. Pyörittelin hetken niitä käsissäni ja mietin, että tulisikohan vihreästä, oranssista ja ruskeasta kiva pari. Ja tulihan siitä! 


Nämä menevät sitten taas joskus johonkin hyväntekeväisyyteen, sillä olen hiljakseen neulonut pieniä sukkapareja varastoon. En tiedä, mutta tykkään, että varastossa on sukkapareja. Sieltä voi sitten sopivaan aikaan ottaa ja antaa / lahjoittaa. Tai sitten kaipaan vaan käsille tekemistä esim. TV:n katselun sijaan :D 

En osaa nyt näistä tämän tarkemmin kertoa. Silmukoita näissä oli 36 s, mitä käytän yleensä, jos teen pienille vauvoille sukkia. Lankana on Seitsemän Veljestä, mitä moni varmaan varoo pienille vauvoille, mutta olen ajatellut, että nämä voisi tulla esim. ulkotossukoiden sisään, toisten sukkien/vaatteiden päälle, niin ihokontaktia ei synny eikä lanka pääse kutittamaan vauvaa. 


Ei ole tullut muuten hetkeen neulottua raitasukkia tai palkkiraitasukkia aikuisille, vaikka viime vuonna näihin aikoihin taisin neuloa paljon enemmän kuin nyt. Muutenkin aikuisten sukkien neulominen on vähentynyt tällä hetkellä, ja tällä tarkoitan nyt sellaista "aivot narikkaan sukkien neulomista vailla sukitettavaa". Palkkiraitasukkia on kyllä kiva neuloa ja niissä ei ole niin paljon pääteltävääkään kuin raitasukissa yleensä.

Tykkäätkö sitä neuloa palkkiraitasukkia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti