tiistai 8. helmikuuta 2022

Tammikuun kulutus: Lankaa ja paljon omia suunnitelmia

Vuoden ensimmäinen kuukausikooste neulotuista töistä ja ostetuista langoista. Onkin kiva todeta heti alkuun, että ostot jäivät nollille. Sain myös bingoruksin, kun lankaostoja ei tullut! Hyvinhän tämä neulebingo lähti käyntiin! (Muitakin rukseja on kyllä tullut, mutta niistä lisää myöhemmin...) Sellainen pieni huomio kuitenkin, että ostettuihin lankoihin en laske saatuja lankoja. Saan aika harvoin(?) lankaa, joten niitä en ole oikeastaan laskenut mihinkään. Teoriassahan ne pitäisi olla kohdassa saadut langat, mutta koska nyt on jo näitä kaikkia laskettavia kohtia useita, niin en aio pitää yllä saatuja lankoja.


 

Ostot: 0 g

Kulutus: 1282 g

Tammikuu oli aika vaihteleva. Alkukuusta tykkäsin neuloa yhtä työtä kerrallaan aina loppuun asti, kun taas loppukuusta aloitettuja töitä oli useampi kerralla. Ideoita ja inspiraatiota on tammikuussa ollut vaikka muille jakaa ja siksi myös omia mallejakin syntyy paljon. Ainakin suunnitteluasteella. Isoja valmistuneita töitä tammikuussa on ollut vauvan jämälankapeitto ja jämälankahuivi. Ensimmäisestä on jo ohjekin Ravelryssä ja toisesta tulossa hyvää vauhtia. Tammikuu oli myös neulekirjojen kulta-aikaa ja blogiin on tulossa juttuja neulekirjoista lähiaikoina. 

Keskeneräiset työt:

** Kesätoppi. Samaa mieltä kun viimeksikin. En ole purkanut ja fiilis että jatkan tätä kyllä joskus.

** Alsta -liivi. Fiilis on, mutta toteutus puuttuu. Tämä on nyt jumissa jossain kohdassa, kun en vaan saa tehtyä. Nyt olisi vielä hyvätkin kelitkin tälle, joten täytyisi vaan saada neulottua valmiiksi.

** Lapsen villapaita. Tämä on edistynyt, sillä puuttuu enää toinen hiha.

** Sukkia. Aina on jokin sukkapari jossain tekeillä. Helppo mukaan otettava työ!

** Niina Laitinen Hetkeksi. Tämä aloitettu sukkaloton ansiosta ja edelleen ovat kesken. En haluaisi purkaa mutta eivät ole edenneet hetkeen.

** Jämälankahuivi. Uusi, aloitettu työ. En odota ihan heti valmiiksi, mutta ehkäpä 1-2 kk:n sisällä. Neulon tätä aina, kun kaipaan aivot narikkaan -neulomista, sillä tämä huivi on juuri sellainen.

Tästä listasta on nyt poistunut aika paljon töitä, sillä jotain olen saanut valmiiksi, ja jotain olen purkanut. Mm. uudistin sukkaloton kokonaan ja samalla purin Niina Laitisen Ensisilmäyksellä mallin. Saattaa olla, että jotain keskeneräisiä on vielä jossain, mitä en nyt tässä ole muistanut laittaa tähän listaukseen, mutta ei mitään suuria määriä keskeneräisiä pitäisi olla missään piilossa :D

Sellainen oli tammikuu kohdallani. Täynnä neulomista ja uusia ideoita ja suunnitelmia. Helmikuulle en luo mitään ennakko-odotuksia, kun helmikuu menee muutenkin aina niin nopeasti. 

Millainen sinun tammikuu oli? Tuliko lankaostoja? Saitko valmiiksi käsitöitä?
 
PS: Ai niin se käytetty rahan määrä käsityöjuttuihin on 6,50 euroa kun jouduin ostamaan yhdet puikot. Koska lankaostoja ei tullut, niin rahan kulutuskin on maltillinen.  

 

2 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon bingoruudukosta, lankojen ostamatta jättäminen on välillä kovin hankalaa ;)

    VastaaPoista