torstai 3. helmikuuta 2022

Neulekirja: Onnelliset villasukat - aakkosmatka Muumilaaksoon

Tammikuussa hankin uuden neulekirjan. Siinä kävi oikeastaan niin, että menin hakemaan erästä toista neulekirjaa, josta olin haaveillut jo pidempään, mutta sitä ei enää ollut kaupassa, niin ostoskoriini päätyi tämä muumineulekirja. Halusin kuitenkin käyttää viime vuoden lahjakortin ja hankkia jotain kivaa itselle synttäreinä. Vaikka neulon kirjoneuleita kohtuullisen vähän, niin päätin kuitenkin hankkia tämän kirjan. Kirja on jo visuaalisistikin ihana ja mallit vielä ihanampia! Ja sitä paitsi aina voi soveltaa mallia hieman ;)


Tammikuu oli jotenkin kiireinen, niin en ehtinyt kovin intensiivisesti tutustumaan vielä kirjaan. Onneksi sentään ehdin aina välillä hengähtää ja nauttia kirjan ohjeista hetkellisesti. Kirjan ohjeet ovat muumiaiheisia ja kirjoneuleita. Kirjassa on kivasti jokaisen aakkosen kohdalle suunniteltu ohje. Lisäksi kirjassa on  kaikki aakkoset kirjailtuna ja niistä voikin ottaa mallia omiin neuletöihin. Nimittäin heti tuli mieleen, että josko neuloisi lapselle nimikirjainsukat :D Löysin lisäksi muutaman mallin kirjasta, jotka vaikuttavat minulle helpoilta (ts. lyhyet langanjuoksut :D ) Tässäpä nämä omat suosikkimallit:

Uneksiva Niiskuneiti

Malli hurmasi minut vaaleanpunaisella värillä ja sydänkuvioilla. Hieman kirjailuakin on mallissa, mutta ei vaikuta hankalalta. Lisäksi malli on suhteellisen lyhytvartinen. Resori tuo myös vaihtelua perinteisen resorin rinnalle.

Etsivä löytää

Tämän mallin valitsin ihan sen perusteella, että pitkiä langanjuoksuja ei ole, ainakaan kovin paljon. Silti muumikuvio erottuu joukosta ja kirjailuja ei ole. Koko sukka on siis kirjoneuletta. Oma lempparivärini ei ole ehkä vihreä, mutta voihan tämän tehdä muulla värillä.

Hemulin puutarha

Okei, myönnän, että värit kiinnittivät huomion ensiksi. Tarkemmin kun katsoo mallia, niin se on kaunis ja yksityiskohdilla varustettu. Ei välttämättä mikään helppo malli aloittelijalle, mutta valepalmikko tuo ihanan säväyksen malliin. Valepalmikko jatkuu kantapäällekin. Aika ihana! <3 Tätä ei välttämättä näe minun puikoillani, mutta aina saa haaveilla.

Boysenmarjoja?

Marjat vetoavat minuun aina! Siinä missä omastakin neulevihkosta löytyy välillä marjasuunnitelmia, niin tämä olisi myös ihana malli toteutettavaksi. Malli on ihanan värikäs ja sopisi hyvin meihin suomalaisiin, marjojen ystäville. Näen kyllä tämän mallin jotenkin sovellettuna puikoillani, sillä mallissa taitaa olla pidempiäkin langanjuoksuja, jotka eivät ole lemppareitani. Hmmm. Aina saa tästäkin mallista haaveilla <3 

Oletko sinä jo neulonut jotain tästä neulekirjasta? Mikä oli suosikkisi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti