sunnuntai 27. helmikuuta 2022

Neulebingon tilannekatsaus

Helmikuu on lopussa ja katsotaan tilannepäivitys neulebingoon. Tänä vuonna en ole yhtään suunnitellut neulebingon kautta neulomisia. Eli käytännössä ruksit ovat tulleet neulebingoon huomaamatta ja oikeastaan sattumaltakin. Ensimmäiset ruksit taisivat olla Routalapasten yhteisneulonta ja jämälankahuivi. Jälkimmäistä en ole edes vielä esitellyt täällä, kun en ole saanut sitä pääteltyä. Seuraava ruksi olikin sitten tammikuun kulutuksessa olleet lankaostot 0 g eli kk ostamatta lankaa.  Lisäksi neulebingoon on tullut vielä neljäskin ruksi. Tätä vauhtia, jos mennään, niin ruudukko täyttyy tänä vuonna :D


Neljäs ruksi oli kiilapeukalo lapasiin. Tein ensimmäistä kertaa kiilapeukalon lapasiin tässä hiljattain. Niistäkään lapasista en ole vielä täällä blogin puolella kertonut mitään ja palaankin kiilapeukaloon vielä tarkemmin siinä postauksessa. Mutta tulen kyllä tekemään enemmän kiilapeukaloita lapasiin tämän uuden taidon myötä, sillä se on aukkopeukalon tavoin helppo peukalo. En tosin välttämättä kirjoneulelapasiin, mutta tavallisiin, peruslapasiin kyllä. Suunnitteilla on nimittäin toistenkin lapasten aloitus piakkoin. 

Tällä hetkellä neulebingossa on 4 ruksia, mutta bingo ei ole vielä lähelläkään. Katsotaan, miten sen bingon kanssa käy tänä vuonna. Eiköhän sinne vielä muutamat ruksit ainakin tule. Tällainen luovempi, ajattelematon tyyli sopii itselleni paremmin neulebingon kanssa kuin sellainen että suunnittelisin tarkemmin. :D Parasta, kun ruksit tulevat huomaamatta :D

Miten sinulla menee neulebingon kanssa?


2 kommenttia:

  1. Kiva, kun neulebingo etenee noin hyvin! Itse en harrasta bingoilua, vaan teen enemmän sen mukaan, mikä milloinkin nappaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihmeellistä kyllä on edennyt, kun minäkin tykkään tehdä enemmän fiilispohjalla. Mutta ilmeisesti bingon suunnitelmat ovat nyt hyvässä asetelmassa fiiliksen mukaan :)

      Poista