lauantai 5. maaliskuuta 2022

Helmikuun kulutus: Huivia, testineulontasukkaa ja omia malleja

Helmikuu tuntuu maailman lyhimmältä kuukaudelta, kun se menee aina niin nopeasti. Kaiken lisäksi helmikuussa on kaikenlaisia herkkupäiviä kuten runeberginpäivä, laskiainen ja muita juhlia. Ne eivät sinänsä kyllä vaikuta neulomiseen mitenkään, mutta leipomiseen kyllä :D Koska tammikuu meni lankaostoitta, niin helmikuussa fiilis oli samanlainen. Toivoin jopa, etten ostaisi helmikuussa lankaa. En ihan siihen pystynyt, sillä kiitos Fazer x Novita -sukkalehden ostin pari kerää lankaa, jota väriä minulla ei ollut. Harmikseni Novitalla ei ehkä ollut sen väristä lankaa, mitä olisin halunnut, mutta ehkä nuo kerät ovat suunnitelmaan ihan ok. Siitä kuulette ehkä myöhemmin!

Kuvassa näkyviin sukkiin, ohjeen voit ostaa myös Lankajengi verkkokaupasta: Lankajengissä

Ohje alennuksessa vielä tänään ja huomenna!

Ostot: 200 g

Kulutus: 834 g

Raha: ~ 6 euroa

Kulutus meni kyllä yli noiden parin kerän ja muuta rahaa ei kulunut kuin nuo parit kerät. Nekin kerät tuli muuten ostettua lahjakortilla, joten en tiedä, olisiko ne pitänyt laittaa edes tähän. Helmikuussa olen neulonut edelleen paljon omia sukkasuunnitelmia. Yhdet jämälankasukat tuli myös neulottua - kiitos kotikotoa otettujen jämälankojen. Lisäksi huivista kakkosversio tuli myös valmiiksi ja se on aivan ihana. Melkein odotan kevättä sen vuoksi, että saan alkaa käyttää sitä. Huivia neuloessa tulee kyllä koko ajan lisää huivi-ideoita ja haluaisin myös suunnitella huivin. Katsotaan, teenkö ohjeen tuosta valmistuneesta huivista vai ihan uudesta. Lisäksi helmikuussa tuli neulottua lapasia, yhdet marimekkosukat ja lasten sukkia.

Keskeneräiset työt helmikuun lopussa:

** Kesätoppi. Taidan päätyä tämän purkamiseen.

** Alsta -liivi. Nyt alkaa jo harmittaa, ettei tämä valmistu ollenkaan.

** Lapsen villapaita. Odottaa toista hihaa.

** Niina Laitinen Hetkeksi. Tämä on purettu. Neulon sen paremmalla ajalla, mutta nyt ei ollut sen aika.

** Niina Laitinen Reykjavik. Villasukkien valtakunta -kirjasta aloitettu työ. 

** Vauvan peitto hyväntekeväisyyteen. Satasairaalalle voi lahjoittaa vauvan peittoja, niin tähän piti tarttua ja alkaa neuloa sellainen. Lisätiedot tästä satasairaalan instagramista.

** Testineulontasukka. Tämä tuli hieman yllätyksenä, mutta oli kiva kokemus kylläkin. Toinen sukka on vielä kesken ja esittelen nämä, kun saan tuon toisen valmiiksi.

** Sukkia. Koska en aina muista kaikkia keskeneräisiä, niin listaan tähän nyt vain sukkia. Tekeillä on toinen suunnitelma Fazer x Novita kilpailuun ja yksi oma idea.

En tiedä, pitäisikö ostoihin laittaa myös kirppisostot / toiselta neulojalta ostetut langat. Ehkä? Laitan ne kuitenkin vasta maaliskuun ostoihin, kun hain ne vasta maaliskuun puolella.

Miten sinun helmikuusi meni neulerintamalla?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti