tiistai 22. maaliskuuta 2022

Maaliskuussa parasta on ...

** kevättakkien ja -kevätkenkien käyttöönotto. Kuinka kevyiltä kaikki tuntuukin!

** sulaneet kadut! Ei tätä tarvitse perustella mitenkään :D Kyllä ne sieltä sulavat pikkuhiljaa.


** Fazer x Novita suunnittelukilpailun sukkien suunnittelu! Tämä on ollut kyllä kivaa ja opettavaista puuhaa. Taisin hieman innostua ehkä jopa liikaakin :D Vaikka niitä ei valittaisikaan lehteen (todennäköisesti ei :D ) niin julkaisen ainakin osan itsenäisesti. On ollut myös jännittävä nähdä muiden suunnittelemia sukkia Instagramissa. En itse osaa vielä julkaista kuvia omista sukista, mutta viimeistään syksyllä julkaisen. Todennäköisesti jo aiemmin.

** ohuemmat langat. Vaikka en ole kyllä tainnut neuloa niin paljon ohuemmilla langoilla, mutta toivottavasti pääsen jo kohta enemmän neulomaan niillä.

** ulkoneulominen tai ainakin siitä haaveilu. En ole vielä neulonut ulkona (jos parveketta ei lasketa) mutta suunnittelen kyllä neulomista puistossa yms. 

Jatka lausetta! Mikä sinun mielestäsi on maaliskuussa parasta?

4 kommenttia:

 1. Minä olen syntynyt maaliskuussa ja sinä päivänä on yleensä kaunis auringonpaiste (olen tehnyt pienimuotoista empiiristä tutkimusta). Eli parasta on kaunis auringonpaiste, niin kuin vain maaliskuussa voi olla.
  Mielenkiinnolla odottelen suunnittelemiesi sukkien kuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maaliskuu on kyllä auringonpaisteen juhlaa. :) Tässähän alkaa jo jännittää enemmän nuo sukat; vaikuttaa siltä, että touko-kesäkuussa saisi julkaista ohjeet, jos ei tule valituksi lehteen.

   Poista
 2. Ja edelliseen yhtyen; minäkin olen syntynyt maaliskuussa, joten onhan se paras kuukausi👍😁 Mutta sulavat lumet, lintujen viserrys ja ohenevat keväiset langat; siinäpä ne❤️ Ja odotan myös kuvia suunnittelemistasi sukista🤗🤗

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei synttärionnea kaikille maaliskuussa syntyneille! <3 Taidan olla hehkuttanut nyt liikaa näitä Fazer -sukkia :D No kaikki aikanaan, tuli idea vielä yhteen ideaan josta teen kyllä myös ohjeen! :)

   Poista