torstai 3. maaliskuuta 2022

DIY: Aurora-palmikkosukkien ohje saatavilla

Nyt on luvassa palmikkosukkien ohje aikuiselle. Näissä sukissa pientä twistiä tuo ohjeen muunneltavuus. Nimittäin niissä on muutamia vaihtoehtoja, kuinka niitä voi neuloa saadakseen eri lopputuloksen. Tässä ne ovat neulottu sama pari, eri pari -tyyppisesti, mutta ohjeen kaavioita hyödyntämällä saa erinäköisiä lopputuloksia. Ohjeessa on taas tuttuun tapaa kuvalliset kaaviot kokonaisuudessaan. Lisäksi näistähän saisi tulevaa kesää ja kevättä ajatellen myös lyhytvartiset sukat. Minulla meni yhteen pariin lankaa n.94 g eli yhdestä kerästä saattaa saada tämän sukkaparin. Menekki on kuitenkin käsialakohtaista, joten se saattaa vaihdella.

Palmikoiden ansiosta sukat istuvat jalkaan sopivan tiukasti, muttei liian. Tykkään itsekin näistä sukista tosi paljon juuri tämän muunneltavuuden ansiosta ja voipi olla että neulon itsekin nämä vielä toisella tapaa. Näiden nimivalinta oli kohtuullisen helppo. Työnimenä näillä oli eri kuin mitä lopullinen nimi on. Jatkoin taas erisnimilinjalla ja nimeksi tuli Aurora-sukat. Olen aika hyvin valinnut näitä erisnimiä lapsen päiväkotikavereista (vahingossa), sillä tajusin, että Aurorakin on hänen päiväkotikaverinsa. :D Ehkä jatkossa katson lokeroiden nimet päiväkodissa, kun tulee sukkien nimipohdinta :D

 Malli sopii minusta sekä aloitteleville että kokeneille neulojille. Tarvitsee osata vain helppo palmikko ja muu on oikeastaan oikeita ja nurjia silmukoita.

Ohje löytyy Ravelrystä. Se on saatavilla -10 % alennuksella ensi viikon keskiviikkoon asti Ravelryssä. Päivitän linkin Lankajengiin piakkoin, kun se on saatavilla siellä.

Linkki ohjeeseen: Ravelry Aurora villasukat

Seuraavaksi taidan siirtyä ohuempien lankojen pariin suunnittelemaan, koska kevät on täällä jo kohta ja kesäkin kurkkii jo oven takana. Pysytään siis kivoissa ja värikkäissä fiiliksissä ja tietenkin lankojen parissa niin muu maailma unohtuu! :)

Neuleiloa! 

PS: Lisäsin Ravelryyn alennukseen myös pari viime vuoden sukkamallia kuten palmikkosukat helmineuleella: La Perla villasukkien ohjeen ja Peach Blossom villasukkien ohjeen. Alennus voimassa 16.3 asti, ei tarvita koodia! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti