tiistai 5. heinäkuuta 2022

Kesäkuun kulutus: Lankoja ja suunnitelmia

Tuleekohan sitä enää tälle vuodelle nollaostoista kuukautta, kun kesäkuukin meni vähän ostojen puolelle? No aika näyttää ja ostetut langat olivat kyllä ainakin osittain suunniteltuja. Kesäkuussa on suunniteltu syksyä ja tulevia kuukausia ja jonkin verran on "salaisia" suunnitelmia valmistunut. Kuulostaapa mystiseltä, mutta salaisuudet tulevat kyllä julki ennemmin tai myöhemmin. Mietin, että saisinko heinäkuulle jonkin ohjeen julki, mutta totesin, ettei kannata. Suunnittelupöydällä on liikaa kaikkea ja jos siihen olisi vielä ottanut jonkin pikaisen ohjeen, niin pöytä olisi kaatunut. :D Joten ohjeita luvassa suunnilleen elokuussa taasen. Mutta ei hätää, muutama ohje on alennuksessa heinäkuussa eli Aamuyö lyhytvartiset villasukat ja lasten Josefiina ja Joanna palmikkosukat. Niiden ohjeet kannattaa käydä nappaamassa talteen ennen kuin alennus menee ohi. Alennukset ovat voimassa 15.7 asti. Nämä ovat kivoja kesäneulottavia ja kesäkäytettäviä. Lasten ohuempia sukkia tarvitsee aina sekä lyhytvartiset sukat ovat kivat kesällä ja alkusyksystä. Alla vielä linkit ohjeisiin:Sitten kesäkuun kulutus! Kesäkuussa ostot päihittivät kulutuksen.  Ostin villapaitalangat, kävin Novitan alessa ja juhannuksen jälkeen pyörähdettiin vielä mökkipaikkakunnan paikallisessa lankakaupassa. Suurin osa näistä ostoista oli harkittuja, mutta tietenkin piti tukea paikallista lankakauppaa. Kesäkuussa valmistui eniten sukkia, yhdet lapaset, tuubihuivi ja yksi vauvanpeitto. Kesäkuussa on ollut mielessä jo joulukin ja suunnittelin joulukuullekin jotain kivaa. Olen kerrankin ajoissa! 

Kulutus: 813 g

Ostot: 1750 g

Raha: n.59 €

Kesäkuun lopussa oli pientä neulejumia - johtuiko sitten helteistä vai jostain muusta, en osaa sanoa. Ei se varmaan tuossa kulutuksen määrässä sinänsä näy, mutta mielessä oli kyllä kaikkia suunnitelmia, mutta liikaa kaikkea muuta tekemistä. Välillä toki niinkin saa olla, eikä aina olekaan pakko neuloa. Kesäkuun neulomuksista tulee kyllä kuvia blogiin - heti kun saan pääteltyä ja kuvattua niitä töitä. 

Heinäkuulle toivon aurinkoa, lämmintä, ja suunnitelmien etenemistä. Lankaostot saisivat kyllä jäädä nollille. Edelliset pari kk ovat olleet myös lankatäytteisiä, joten olisi jo aika tulla nollaostoja. 

Miten sinun kesäkuusi meni neulomisen suhteen? Tuliko lankaostoja? 

2 kommenttia:

  1. Minullakin kesäkuun ostot ylittivät kulutuksen. Pakkasella siis ollaan. Ostelin huivilankoja ja lisäksi tuli Novitan sukkaboksi. Valmistuneita on vähän, keskeneräisiä enemmän. Seli seli, mutta nyt yritän kääntää tuon suhteen toisinpäin: kulutus suurempi kuin ostot - siihen pyrin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En ole siis ainut. No se on minunkin tavoitteeni heinäkuussa ja oikeastaan loppuvuotena. Nyt ei ainakaan ole mielessä mitään lankaostoja joten toivotaan että heinäkuu menee ilman lankaostoja!

      Poista