perjantai 15. heinäkuuta 2022

Pienet, ruskeat sukat

Näistä pienistä ruskeista sukista tuli aika söpöt, joten esitellään ne myös bloginkin puolella. Neuloin nämä toukokuussa ja tarkoitus oli kokeilla ruskeaa lankaa, jota ostin Novitan tehtaanmyymälästä. Yritin myös näiden sukkien avulla päästä pois sukkajumista tai yhden sukan syndroomasta. Sinänsä en tiedä, miksi ostin tuota Novitan ruskeaa lankaa, mutta tiedän, että silläkin valinnalla on jokin tarkoitus. Siitä piti ensin neuloa tällainen idea. En tiedä, ovatko nämä suklaasukat vai keksisukat vai mitkä, mutta tällaiset pienet sukat neuloontuivat.


Ehkäpä ruskean langan tarkoitus kiteytyy Fazerin sukkalehteen. Uskon niin! En oikein malta odottaa, että saisi jo sen, niin voisi miettiä, että mitä sieltä neulookaan. Instagramista olen hieman saanut vihiä, että ainakin todella upeat jääkarhusukat siinä lehdessä on. Fazer parhaat pussista se jääkarhukarkki siis. Mariannekarkkisukkia taitaa olla myös.

Tässä mallissa kokeilin kahden silmukan neulomista peräkkäin toisella värillä ja aika kivat näistä tulikin. Vaikka nyt itse sanonkin. Yleensä olen neulonut sitä tiettyä Novitan lempparimallia, mutta vaihtelu virkistää. Ei sillä, neuloin kyllä yhdet taas sillä lempparimallillakin taannoin. :D En kait koskaan pääse yli siitä.

Tuleeko sinulle näistä mieleen: kahvisukat, suklaasukat vai keksisukat - vai jokin muu?

2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Tästä väristä ajattelin neuloa tulevasta lehdestä Suffelisukat - jos sellainen ohje vain olisi :D

      Poista