sunnuntai 3. heinäkuuta 2022

Kesäkuun lopussa olevat keskeneräiset

Heippa kesäkuu ja moikka heinäkuu! Kesäkuun kulutus ja ostot tulevat ensi viikolla tai sitten, kun ehdin/pääsen laskemaan ne. Katsotaan tällä kertaa ensin keskeneräiset kesäkuun lopussa. Keskeneräiset ovat tainneet pysyä samoina. Mikään pidempään ollut keskeneräinen ei olekaan valmistunut. 


Kuvassa Niina Laitisen Tunturipuro.

** Alsta -liivi. Tämä etenee varmaan vasta syksyllä.

** Niina Laitinen Reykjavik. Eipä ole edennyt ei.

** Yksinäisiä sukkia. Mm. Niina Laitisen parhaat lehdestä on kaksikin mallia kesken.

** Jämälankapeitto/huivi. Tämä on edennyt, mutta ei läheskään vielä valmis. Teen ehkä noin 3 metriä, niin siihen on vielä matkaa. 

** Sari Nordlundin Laulu huivi. Tämä vaatii ohjeen lukemista ja siihen ei ole ollut nyt fiilistä niin siksi ei ole edistynyt. Uskollisesti huivi on kyllä matkannut mökillekin ja toiveissa on, jos sitä saisi täällä edistettyä. 

** Lapaset. Automatkalla aloitettu työ, mikä ei sitten huvittanutkaan sen pidempään :D

6 keskeneräistä tuntuu vähäiseltä, mutta saattaa olla, että keskeneräisiä löytyy jostain piilosta ja yksinäisiä sukkia -kohdassa sukkia on useampi. Neulesuunnittelukurssin työ tuli valmiiksi. Tai harjoitustyö. Ajattelin ensin tehdä harjoitustyön ja sitten vasta oikean työn. Helle on hieman laskenut neuleintoa, mutta ei pahasti. Tuubihuivi on ollut kivempi neulottava kuin sukat ja se sai siksi spurtin tällä viikolla ja valmistui. Eiköhän se heinäkuussa nähdä myös bloginkin puolella. 

Tällaisia keskeneräisiä tällä kertaa. Onko helle vähentänyt sinun neulomista? Vai heiluuko puikot säässä kuin säässä?


4 kommenttia:

 1. Ei tuo mikään paha lista ollut. Helle kyllä haittaa neulomista siinä mielessä, että kädet alkavat hikoamaan ja pitää välillä mennä laskemaan viileää vettä käsien päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei, osa on tainnut muuttua jo ikuisuuskeskeneräisiksi. Silmukka kerrallaan!

   Poista
 2. Ihanaa, että joku muukin roudailee neuleprojekteja mukaan vaikka varmuutta neulomisajasta ei ole, hahah. Onneksi aina kuskaaminen ei kuitenkaan ole ollut turhaa ja kiva kuulla, että olet ehtinyt neuloa kesän aikana.

  Normaalisti en neulo kesällä juuri lainkaan (kädet hikoavat), mutta nyt himottaisi aivan mahdottomasti päästä jo heiluttamaan puikkoja. Huhtikuusta asti vaivannut ekseema on vaihtunut pomphylox-reaktioon, josta toivon pääseväni eroon tämän kuun loppuun mennessä. Puikot saanevat siis olla lomalla tänäkin vuonna...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempi se kait on pelata varman päälle ja kuljettaa mukana lankoja ja neuleprojekteja ;) Toivottavasti pääset jo piakkoin heiluttamaan puikkoja (ja kirjoittamaan blogia, vink vink ;) )

   Poista