lauantai 19. marraskuuta 2022

Anna-lapaset alennuksessa viikonlopun ajan

Tänä viikonloppuna on odotettu ja iso kässämessutapahtuma eli Tampereen käsityömessut. En ole itse menossa paikan päälle, mutta ajattelin laittaa supersalen yhteen lapaspariin. Kohteeksi valikoitui Anna-palmikkolapaset. Niiden hinta on viikonlopun ajan vain 3 euroa! Tämä ei muuten tule toistumaan kovinkaan usein, jos koskaan. Alennus on voimassa sekä Lankajengissä että Ravelryssä. Syksy on ollut melkoista lapasaikaa, ja olen suunnitellut syksyllä viidet yksittäiset lapaset. Melkoinen määrä ja kieltämättä nyt vähän tuntuu, että ehkä riittää :D Mutta koskaan ei tiedä, mitä nurkan takana odottaa, niin en lupaa kuitenkaan olla suunnittelematta lapasia. :D Vielä jännempää on oikeastaan se, että Lankajengin ständillä messuilla on tämä sama ohje printtiversiona myynnissä. Alun perin en suunnitellut mitään ohjeista kässämessuille, mutta näin siinä nyt kuitenkin kävi. 



Vielä on vaikka mitä kivaa tiedossa eikä marraskuukaan tunnu enää niin synkältä. Marraskuu on selätetty jo aika hyvin ja värikkäästi. Kurkkaa myös aikaisempi postaus lasten sukkien yhteisneulonnasta

Alla vielä linkit Anna-palmikkolapasten saamiseksi. Et tarvitse koodia Ravelryssä! 

Ohjekauppani Ravelryssä

Ohjekauppani Lankajengissä

Aiotko mennä Tampereen kässämessuille vai seuraatko vain vierestä ja teet hyviä nettilöytöjä?

2 kommenttia:

  1. Kauniit on lapaset, toivon menestystä messuilla. En ole menossa Tampereelle, mutta yritän päästä kädentaitomessuille alkuvuodesta, kun pitäisi olla Helsingissä. Ehkä ensi vuonna sitten Tampereelle.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jonain vuonna täytyy kyllä mennä Tampereen messuille :)

      Poista