perjantai 24. helmikuuta 2023

Avasin verkkokaupan!

Otsikossa se tulikin, avasin verkkokaupan! Nimittäin e-ohjekirjoille ja kaikille muille seteille. En oikein ikinä päässyt sinuiksi Ravelryn e-kirjojen kanssa ja kyllästyin ainaisiin herjoihin ja ongelmiin niin tuntuu, että tämä on parempi vaihtoehto. Eikä niitä tämän takia oikein halunnut mainostaakaan tai kertoa enempää. Yksittäiset ohjeet ovat edelleen Raverlyssä ja muualla ja nämäkin e-kirjat ovat tämän lisäksi Lankajengissä ja nyt myös Kantalapussa! 


Laitoin myös kaikki nämä kolme e-kirjaa/settiä avajaistarjoukseen, joka kestää johonkin asti. Käykääpä hyödyntämässä tarjoukset! Koodi on AVAJAIS ja se pätee kaikkiin näihin tuotteisiin. Saattaa olla, että siirrän tuonne myös muitakin ohjeita, mutta ainakin aluksi se on paikka näille e-kirjoille ja muille seteille. Tuntuu itsellekin paremmalta, kun kaikki e-kirjat ja setit ovat yhdessä paikkaa, jonka voin linkata. Tykkään myös Holvin ulkoasusta ja helppokäyttöisyydestä alkujuttujen jälkeen.

E-neuleohjekirja on uniikki ja ensimmäinen laatuaan ja niitä malleja ei löydy mistään muualta omista neuleohjeistani. Kaksi näistä malleista on muuten suunniteltu viime vuonna Novita Fazer -suunnittelukilpailuun, arvaatko mitkä? Mallit eivät tulleet valituiksi, mutta koska pidin niistä erittäin paljon, niin halusin kirjoittaa ohjeenkin molemmista. 

Verkkokauppaan

Mukavaa perjantaita ja tulevaa viikonloppua! Kurkkaa alempana yhteisneulontapostaus, huomenna jatketaan varren kanssa!

2 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon verkkokaupasta ❣️ ❣️ Se on yksi askel aina eteenpäin 😊 Kiva kuulla myös, että olet saanut Kantalappuun ohjeita myyntiin! ❤️ T. Kikkajohanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Kiva kun on tullut lisääkin neuleaiheisia sivustoja :)

      Poista