tiistai 28. helmikuuta 2023

Polkuja pitkin -palmikkopipo - ohje saatavilla

Vielä yksi palmikkopipo. Sain idean helmikuussa (vai tammikuussa?) ja siitä se sitten lähti. Hieman ehkä hassua julkaista vielä tässä vaiheessa palmikkopipon ohje, mutta on kuulemma luvattu joku pakkasviikko vielä, joten miksipä ei :D Tämän pipon nimeäminen oli helppo, sillä nimi vain tupsahti mieleen. Pipo ei ollut edes valmis eikä ohjekaan, mutta silti tiesin, mikä tämän pipo nimeksi tulee. Hassua, mutta tuntuu, että nimeämisen vaikeus on hetkeksi väistynyt, sillä viime aikoina on ollut aika helppo nimetä neuleohjeita. 
Tässä pipon ohjeessa on kolme kokoa. Taitaa olla ensimmäinen pipo-ohje, johon tein useamman koon. Kuvissa näkyy kaksi ensimmäistä kokoa, noin 50 - 59 cm päänympäryksille, siis siltä väliltä nuo kaksi pipoa. Suurin koko on 60 cm ja suuremmalle päänympärykselle. Pipon voisi neuloa myös eri vahvuisella langalla ja valita vain esimerkiksi suurimman koon.

Pipon ohje löytyy:Pipo on alennushinnalla tämän viikon sunnuntaihin asti. Nappaa pipon ohje ja neulo se ensi viikon pakkaspäiviin! 

Helmikuun vika päivä! Huomenna on maaliskuu ja voidaan kait virallisesti puhua keväästä. En odota loska-aikaa (se on kaikista pahin!) mutta odotan kuivia katuja.

Odotatko sinä jo kevättä vai ensi viikon pakkaskelejä?

6 kommenttia:

 1. Kaunis malli! Jos käyttäisin pipaa, niin...

  VastaaPoista
 2. Kiva pipomalli ja hyvä, että näit vaivaa tehdä ohjeen eri kokoihin.
  Tuntuu, että luonto ei osaa päättää, onko nyt kevät vai talvi. Tänään aamulla oli asteita -1, joten lähdin pienelle hiihtolenkille. Nyt myöhemmin päivällä paistaa aurinko ja sulaa lunta putoilee ikkunalaudoilta. Tämän kaksintaistelun voittaa lopulta kuitenkin aurinko, niin on käynyt ennenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Jep, tällaista se on aina maaliskuussa - joskaan ei ehkä enää niin paljon ole kovia pakkasia. Ensi viikko taitaa olla poikkeus jos ennustukset käyvät toteen. Onhan maaliskuun alku vielä tosi talvea, kun on luntakin, loppupuolella sitten enemmän keväistä, ehkä.

   Poista
 3. Tosi kiva pipo tuli ja tarviihan pipoa vielä kovastikin; ainakin täällä meilläpäin👍😊En sen kummosemmin odota kevättä, päivä kerrallaan mennään, mutta aina välillä tulee mieleen, josko jossain vaiheessa tarkenisi terassilla juoda kaffeet😅🤗t. Irkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, no niin täälläkin vielä tarvitaan pipoja! No kahvin juominen ulkona tai terassilla on kyllä ihanaa, sitä kannattaakin odottaa :)

   Poista