torstai 2. helmikuuta 2023

Tammikuun keskeneräiset

Vaikka tammikuussa on ollut jotenkin tökkivää myös neulerintamalla, niin uusia ideoita ei ole puuttunut. Keskeneräiset ovat jääneet hieman uusien ideoiden alle, enkä ole pahemmin ehtinyt näitä edistämään. Tuolta on edistynyt vain kohta omia lapasmalleja sekä yhden keskeneräisen olen purkanut. Tammikuussa on ollut valtava startiitti ja olenkin aloittanut uusia töitä todella paljon. Osa on valmistunut, mutta aika paljon niitä on edelleen keskeneräisinä. 


** Alsta -liivi

** Suuri Käsityö Niina Laitisen parhaat lehdestä on kesken Vadelmavene

** Sari Nordlundin Laulu huivi

** Fazer-lehdestä 10. pari, Fazer II -lehdestä 4. pari

** Lapsen sukat joulukalenterivyyhdistä

** Miehen lapaset Drops Nordista. Odottaa toista lapasta.

** Helppo huivi (Tämä on lähinnä sellainen aivot narikkaan työ, mitä tarvitsee aina välillä, kun ei oikein muuta jaksa neuloa). Lisäksi olen aloittanut toisen helpon peittoprojektin. Vkl:na aloitin myös vielä yhden helpon neuletyön tähän aivot narikkaan -kategoriaan.

** Innostu uudesta Jonsukat -kirjasta yksi malli. Odottaa toista paria.

Saattaa olla vielä jotain omia malleja kesken, mutta niitä taitaa olla aina kesken. :D Ehkäpä tähän keskeneräiskoosteeseen pitäisi keksiä uusi systeemi, sillä edelleen tuntuu vähän hassulta kopioida listaa, joka ei suurimmaksi osaksi muutu. Mutta tällaista se neulojan elämä taitaa olla :D Helmikuulle en taida odottaa näiden valmistumista, sillä helmikuu on aina superlyhyt kuukausi ja kohta ollaan maaliskuussa. 

Mitä sinulla on kesken tällä hetkellä?

2 kommenttia:

  1. Usein käy, että keskeneräiset jäävät uusien ideoiden jalkoihin. Minulla on kaksi pitkään kesken ollutta huivia edelleen kesken, mutta kiire niillä ei olekaan. Tammikuussa aloitin huivin, joka on syntymäpäivälahja viime vuonna tasavuosia täyttäneelle. Lisäksi aloitin yhdet sukat, joiden pitäisi olla valmiit viimeistään helmikuun puolessa välissä (lahja). Nämä kaksi pyrin nyt saamaan puikoilta, enkä aloita muuta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näinhän se taitaa olla ja viime aikoina on tullut pientä "yhden sukan syndroomaa". Mutta valmistuvat nämäkin keskeneräiset joskus tai sitten vain puran niitä jos ei :D

      Poista