sunnuntai 6. elokuuta 2023

Elokuun sukkapari

Elokuun sukkapari valmistui toukokuussa, ihan hyvissä ajoin :D Tämän jälkeen tuli pieni jämälankasukkaähky, mutta heinäkuussa se poistui. Enää 3 paria ja raitasukkalaatikko on valmis! Elokuun sukkapariksi tuli palkkiraitoja, koska oli sopivia värejä ja palkkiraitoja en ollutkaan neulonut hetkeen. Näissä vähän joutui suunnittelemaan ja katsomaan sopivia värejä eli ihan randomisti värit eivät valikoituneet. Lisäksi turkoosi lanka loppui ja toisen sukan kärki tuli sitten eri värillä. 


Tuntuu, että se on sääntö kuin poikkeus, että aina loppuu joku lanka kesken eikä sukista tule samanlaiset. Se oli ehkä odotettavissakin, mutta yllättävän hyvin ovat kuitenkin sointuvat ja samanlaiset eikä tuota kärjen erivärisyyttä paljon huomaa. Tuo vaaleansininen lanka on ollut pyörimässä lankakorissa pitkään ja olen onnellinen, että sain sen neulottua näihin. 

Ihan kiva, että välillä tulee vähän paksumpaa raitaa, niin sitä päättelyä ei tule niin paljon. Loppuvuoden sukkiin ei olekaan sitten mitään ideaa, että minkälaisia tekisi. Jämälangat alkavat jo jollain tasolla loppuakin, kun sukista tulee aina vähän erilaiset. Mutta sukkapari kerrallaan, en mieti sen enempää suunnitelmia sukkiin. Syyskuun sukat ovat myös valmiit (päättelyä vailla) mutta ei ole enää paljon, niin raitasukkalaatikko on valmis. Toivottavasti saan tämän valmiiksi hyvissä ajoin ennen joulukuuta, sillä joulukuu menee aina niin nopeasti ja silloin on kaikkea muutakin.

Suunnitteletko sinä värejä raitasukkiin vai valitsetko randomisti vai menetkö tutulla ja turvallisella kahden värin taktiikalla?

6 kommenttia:

 1. Hyvinhän tuossa kävi, kun sait vaaleansinisen langan käytettyä. Ei sukkien aivan identtiset tarvitse olla. Jos joku kysyy, niin sanot, että tarkoitus olikin tehdä eriväriset kärjet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, näissä sai aika monta sellaista jämää pois, taisi harmaakin loppua.

   Poista
 2. Hyvin olet kyllä saanut jämälankoja käytettyä, jos vain vähäsen enää jäljellä👍👍Minä monesti suunnittelen ne raidat raitasukkiin, siis millä värillä. Sitä voisikin välillä ihan vain neuloa sen mukaan, mitä sattuu tulemaan😅t. Irkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ennen taisin ottaa raitoihin randomisti värejä, mutta nyt aika usein suunnittelen, varsinkin jos on useampi väri. :)

   Poista
 3. Mä teen jämälangoista vastasyntyneille "junasukkia" 300paria jo lahjoittanut

  VastaaPoista