keskiviikko 2. elokuuta 2023

Heinäkuun keskeneräiset

Heinäkuu on ollut kaikin puolin kiva eikä mielestäni ole mennyt liian nopeasti. Päivistä nyt on ollut sekaisin ja joka aamu miettinyt, että mikäköhän päivä tänään on :D Liikaa hellettä ei ole ollut, mutta minusta ihan kesäisiä ja lämpimiä päiviä kylläkin. 

Heinäkuussa parasta:

** mustikkakauden alkaminen

** uudet lankakaupat (jos tulee uusissa kaupungeissa vierailtua)

** mökillä neulominen

** uusien juttujen suunnitteleminen

Heinäkuussa innostuin jämälangoista ja päätin pitää taas neulomishetken seuraajien kanssa eli kyselen IG:ssä seuraajilta sukkien edetessä "kumpi väri seuraavaksi" tai vastaavia -kysymyksiä. Tämä oli kivaa. Niin kivaa, että päädyin jatkamaan lapasiin myös :D Nämä jämälankasukat ovat syyskuun raitasukkapari raitasukkalaatikossa. Kuvassa on samalla kyselytyylillä tehdyt lapaset, koska innostuin vielä sukkien jälkeen kyselemään asioita jämälankalapasiin. Nämä lapaset ovat kyllä jo valmistuneet, vaikka kuvassa kesken. Jämälankojen suhteen on ollut kiva fiilis, kun halusin, ettei niitä olisi paljon. Sellaiset pienet 10 g nöttöset halusin pois ja niistä olen neulonut myös pieniä sukkia. Ehkä ne tästä pikkuhiljaa kuluu. Nyt ainakin saan taas jämälangat yhteen pienehköön laatikkoon.

Keskeneräisiä ei ole mitenkään poikkeuksellisen paljon. Jotain perussukkia ja muita ja ikuisuuskeskeneräisistä ei edelleenkään puhuta. :D Heinäkuussa on ollut muuten parasta myös projektipussit. Olen vihdoin innostunut niistä. Ennen kuljetin neuletyötä kangaskassissa, mutta siellä kangaskassissa oli muutakin toki (ei hyvä idea). Projektipusseja on tällä hetkellä kaksi: Novitan sukkamestaripussi ja yksi toinen ja voi, että kuinka käteviä ne on. Neuletyö saa olla omassa rauhassa siellä eikä mikään sotkeudu siihen. Kätevää! En aio kuitenkaan alkaa hamstrata niitä, nämä kaksi riittävät vallan mainiosti, ainakin toistaiseksi. Heinäkuussa olen saanut omakseni yhden neulekirjan, joka on ihana ja tällä kertaa oma eikä kirjaston, niin riittää aika sen tutkimiseen. Siitä juttua myöhemmin!

Millainen sinun heinäkuusi oli?

2 kommenttia:

  1. Kivalta kuulostaa sinun heinäkuusi. Siitä on hyvä lähteä kohti elokuuta ja kohta alkavaa syksyäkin.
    Minä käynnistin fingering-paksuisten lankojen jämälankaprojektin: virkkaan 10x10 cm kokoisia pylväsneliöpaloja, joista tulee sitten joskus peitto. Esim. Neulomuksia sydämestä on ajoittain kerännyt polvipeittoja vanhainkoteihin. Valmiin neliön paino on 5 grammaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Peittoprojektit ovat kivoja varsinkin kun niihin saa hyvin jämiä neulottua. Kuulostaa kivalta projektilta!

      Poista