tiistai 1. elokuuta 2023

Kirjavinkki: Peppiina Meronen Pieni rohkaisukirja

Tämä kirja ansaitsee oman postauksen ja ehkäpä se sopisi meille kaikille luettavaksi. Nimittäin siinä on niin paljon ihanaa ja positiivista asiaa. Vaikka et tavoittelisi omia unelmia, ja tiedät jo, mitä haluat, tai tällaiset kirjat eivät kiinnosta, niin lue se silti. Tällä hetkellä maailma jatkaa edelleen hullua kautta ja media toistaa samaa rataa tai sitten kaivelee jotain parikymmentä vuosia vanhoja kirjoituksia poliitikoilta vähän väliä. Ei kukaan jaksa enää tuollaisia ja ihmiset tarvitsisi paljon positiivisia ja kivoja uutisia ja mm. siksi päädyin kirjoittamaan tästä kirjasta. 

Kirja ei kyllä ole mikään pieni, siinä on yli 400 sivua, mutta onnistuin lukemaan sen kuukaudessa. Laitoin kirjan kirjastosta varaukseen, ja koska monet muutkin ovat huomanneet kirjan ihanuuden, niin kirja piti lukea kuukaudessa. Nähtävästi, kun on tahtoa, niin kaikki on mahdollista! :D

Kirja on aika ehdoton kaikille omien unelmien tavoittelijoille ja kaikille, jotka kaipaavat rohkaisua jossakin asiassa. Olipa se asia mikä tahansa, niin lue tämä kirja! Kirja voisi sopia myös nuorille, koska he, jos ketkä, tarvitsevat rohkaisuakin tai suuntaa. Olin kuunnellut jo aiemmin Dreamtalk podcasteja Spotifysta, mutta kirja ei yhtään tuntunut toistolta vaan oikeastaan juuri sitä, mitä kaivataan tällä hetkellä maailmassa. 

Kirjaa kuvaillaan näin: "Kirja muistuttaa sinua omasta voimastasi ja rohkeudestasi, unelmistasi ja mahdollisuuksistasi, rohkaisee sinua uskomaan itseesi, kuuntelemaan sydämesi ääntä ja irrottamaan siitä, mikä pitää sinua kiinni, on rohkaiseva ystäväsi, joka uskoo aina sinuun ja unelmiisi silloinkin, kun kukaan muu ei usko. Varsinkin silloin. Tämä kirja on tarkoitettu luettavaksi moneen kertaan, kulumaan ja kulkemaan mukanasi, minne ikinä menetkin." Allekirjoitan jokaisen sanan. 

Kirjaa on ihana lukea ja juuri silloin niinä pimeinä päivinä, kun sinusta tuntuu, ettei mistään tule mitään tai silmukat ovat solmussa. Lue sitä silloin! Tässäpä tällainen hattaranpunainen kirjavinkki kaikille! Kivaa elokuun ensimmäistä päivää!

2 kommenttia: