perjantai 18. elokuuta 2023

Tällä hetkellä innostaa ...

Pitkästä aikaa tällainen "neulekuulumispostaus". Tämä viikko on ollut ihanan lämmin ja kesäinen ja olen siirtänyt muutamia uusia neuleohjeita eteenpäin, sillä en nyt usko, että ihmisten mieli on esim. lapasissa. :D Ensi viikko onkin sitten ennustuksien mukaan hyvin sateinen, toivon, että se muuttuu, tai sitten saa alkaa oikein kaivaa sitä asennetta ja hyvää mieltä :D Mutta tällä hetkellä innostaa... 


Jos heinäkuun uusin ohje meni ohi, niin kurkkaa verkkokauppaani tai Lankajengiin


** pienen pienet jämälankanöttöset

** uudet ideat

** pienen pienet neuletyöt

** lapaset

** palmikot

** kirjoneule


Jos kaipaat pitsineuletta, niin kurkkaa Suvituuli tuubihuivin ohje: verkkokauppaan.


Tällä hetkellä ei innosta:

** vanhat keskeneräiset

** yksi työ, joka pitäisi aloittaa, jos meinaan antaa sen lahjaksi

** päättelyt.

Lisäksi innostaa kaikki sellaiset "ei-järkevät" neuletyöt, siis lähinnä sellaiset, joille ei löydy käyttäjää, mutta innostaisi tehdä. Minusta aina ei tarvitse ajatella järkevästi vaan voisi neuloa just sitä mitä huvittaa, vaikka sille ei löytyisikään käyttäjää (jos ei olisi kovin iso työ). Jos siihen langat löytyy kotoa ja se ei ole kovin iso työ, niin miksi sitä ei voisi neuloa :D Eri asioiden neulominen on myös neulomisharjoittelua ja kyllä sitä oppimistakin välillä kaipaa neulomisessa. No katsotaan, aloitanko yhden ei-järkevän työn vai jääkö se vaan historiaan... :D Mutta tässäpä se oikeastaan, mikä innostaa. Olen vaihdellut palmikoista kirjoneuleeseen ja toisinpäin ja aina en tiedä, että kumpaa jatkaisi. Lisäksi innostaa edelleen sellaiset yli metrin tai parin (eli tosi pienet) jämälankanöttöset ja mielestäni keksin oikein kivan ohjeen :D Päättely ei kyllä innosta, sillä syyskuun raitasukkapari ei ole edelleenkään päätelty. 

Mikä sinua innostaa tai ei innosta neulomisessa tällä hetkellä?


6 kommenttia:

  1. Joo, vanhat keskeneräiset ei innosta.
    Mulla on nyt aktiivisesti neulonnassa yhden lapsenlapsen neulepusero (kokoa aikuinen, olen pikku mummi ja saan taputtelua päähäni) ja ensi viikolla lahjaksi annettavat sukat, jotka aloitin toissapäivänä. Mieli tekisi aloittaa lapaset, ja miesten sukat...Nyt vaan itsehillintää kehiin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla ja samaa on mielessä sielläkin :)

      Poista
  2. Minua innostaa juuri nyt tuhota jämälankanöttösiä. Keskeneräiset odottavat, mutta yritän antaa sen olla häiritsemättä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jokin niissä kiinnostaa. Kaikki muu kuin siis päättely :D

      Poista
  3. Laita vaan se "ei" järkevä neuletyö alulle! :) Joskus on tosi kiva neuloa ihan mitä itseä huvittaa ja samalla voi tehdä tosi ihania uusia oivalluksia neulomisessa :) Itse teen sitä aika usein, eli menen riskillä eteenpäin, ja katson mitä käsistä syntyy :) Mulla nämä ei järkevät neuleet ovat aina löytäneet jossain vaiheessa oman paikkansa, eli eivät ole jääneet kaappiin jemmoihin :) Mua innostaisi just nyt siirtyä neulomaan pitkästä aikaa kirjoneulelapasia, mutta mulla on muutama juttu vielä neulottavana ennen kuin mä voin toteuttaa tämän. Arvaa harmittaako :D No joo....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No katsotaan nyt tuleeko se puikoille. Ehkäpä jossain vaiheessa, jos se vielä vaivaa mielessä :D Joo, keväällä neuloin vauvan peittoja ja nekin oli sellaisia "ei-järkeviä" koska ei ollut mitään saajaa tiedossa, mutta nyt laitoin ne yhteen keräykseen eli eivät nekään jääneet nurkkiin pyörimään. No niin, lapasia vaan puikoille - sitten kun on niiden aika!

      Poista