perjantai 31. toukokuuta 2024

Summer Sale 2024 - neuleohjeita alennuksella

En ole aiemmin tällaista kesäalennuskampanjaa pitänyt ja siitäkin voi päätellä, että tämä ei tule toistumaan kovinkaan usein. Mutta kaikki neuleohjeet on nyt -20 % alennuksella 31.5 - 2.6 välisen ajan Ravelryssä. 


Tämä on vain Ravelryssä ja alennus näkyy kassalla. Et tarvitse siis mitään koodia. Alennus koskee kaikkia neuleohjeita (poislukien Rakkaudesta kesään huivi joka on tosin vielä muutoinkin alennuksessa tämän saman ajan). Kaikki neuleohjeeni ovat siis alennuksessa tämän viikonlopun ajan!

Kurkkaa Ravelry-kauppaani ja josko sieltä löytyisi jotain kivaa kesäneulottavaa! 

Kirjoitin luonnoksiin tällä viikolla 1000.postauksen (se ei ole vielä tämä mutta 1000.postauksen raja menee varmaan rikki elokuuhun mennessä. Aika hurja määrä postauksia! Aloitin blogin bloggerissa vuonna 2018, kun kaipasin jotain muuta ja uutta ja kirjoitettavaa. Osa postauksista olen poistanut. Ei sillä, että niissä olisi jotain salattavaa, mutta olivat lähinnä päiväkirjamateriaalia ja ei niistä olisi ollut iloa kenellekään. Suurin osa postauksista on edelleen sellaisenaan kuin ne on kirjoitettu. On täällä blogissa nähty kaikenlaisia postausideoita kuten puikkoperjantai, jossa kerroin aina keskeneräisistä tai jäätelöarvostelupostauksia aktiivisesti. Vielä en ole kokenut sellaista fiilistä, ettei olisi mitään kirjoitettavaa - pikemminkin päinvastoin, en oikein viitsi postata joka päivä ja siksi jaottelen postauksia aina tuleville kuukausille. Neulomisesta on ilmeisesti asiaa paljon :D

Mutta alennuksessa on kaikki ohjeet ravelryssä ja ihan heti tällaista samanlaista, hyvää kampanjaa ei ole tulossa. Käytä siis tilaisuus hyödyksi ja hanki mieleinen neuleohje! 

Katsoppa siis Ravelry-kauppaani ja hyödynnä tarjous! Ravelryyn

Kivaa toukokuun vikaa päivää! Ja huomenna tulossa Lapasboksin kesäkuun teema! 

2 kommenttia:

  1. Hyvää toukokuun viimeistä päivää sinullekin. En malta odottaa kesäkuun lapasboksin aihetta. Toukokuun lapasten tilanne on kesken. Itse lapaset on tehty ja päätelty, mutta niihin tulee vielä ohjeen mukainen koristelu ja se nyt saa odottaa hetken, koska minulla on kirpputori menossa. Ryhdyn siihen kunhan ehdin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! No hienoa että olet neulonut jo valmiiksi lapaset, pienet säädöt ehtivät aina myöhemminkin. Tänään se aihe tulee...

      Poista