torstai 29. elokuuta 2024

Neuleohje: Soleado pitsituubihuivi

Vaikka vielä on lämmintä, on silti hyvä julkaista tuubihuivin ohje. Soleado tuoteperhe sai (ja saa edelleen!) jatkoa kaikkien ihanien neuleiden myötä ja nyt on luvassa tuubihuivin ohje. Pitsikuvio saattaa näyttää vaikealta, mutta se on oikeasti aika helppo. Pitsineuleissa on se helppoa, että aika yleensä joka toinen kerros on sileää oikein neuletta tai nurjaa - riippuen neulotaanko tasona ja pyörönä. Tällöin pitsin neulominen on kohtuullisen helppoa ja huivi valmistuu alta aikayksikön. Pitsi tässä huivissa on koukuttava ja toistuva. 

Katso lisäkuvia Ravelrystä tai verkkokaupasta!

Ohje löytyy

Ravelrystä

verkkokaupasta

Lankajengistä

Ohjeessa on kolme kokoa: S, M, ja L. Pienin koko menee vaikka lapselle ja isoimmasta koosta saa väljemmän. Kuvan huivi on keskimmäisessä koossa. Tuubihuivit ovat myös silleenkin varsin käteviä, että pituutta voi itse muokata sopivaan pituuteen. Jos tykkää pidemmästä ja isommasta niin neuloo pituutta enemmän. Musta tuntuu, ettei mun pitsi-innostus lopu edes syksyyn ja se vaan jatkuu ja jatkuu. :D 

Vaihtoehtoinen lanka tähän tuubihuiviin on esimerkiksi Dropsin baby merino, sillä muutama testineuloja neuloi huivin sillä langalla. 

Muista myös Soleado neuleperheen muut tuotteet eli tähän mennessä ilmestynyt toppi. Mutta ainakin sukat ovat tulossa. Lapasia mietin, mutta lämmittävätkö pitsineulelapaset? Tuntuu, että pitsi ei oikein sovi lapasiin, sillä se ei lämmitä. 

Ohje on alennuksessa 8.9 asti, kannattaa hyödyntää alennus! Ravelryssä alennus näkyy kassalla, etkä tarvitse koodeja ja verkkokaupan hinta on suoraan alennushinta.

Tykkäätkö pitsin neulomisesta?

2 kommenttia:

  1. Kaunis pitsituubihuivi!🥰🥰Meilläkin täälläpäin saisi jo Minimanista Dropsin Baby merinoa, joten voisi tehdäkin👍

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Oi kun kiva että saa, ei tarvitse aina tilata netistä :)

      Poista