perjantai 23. elokuuta 2024

Neuleohje: Espero vauvan peitto ja Espero lapsen sukat

Viime toukokuussa tuli ex tempore idea vauvan peitosta ja se piti laittaa heti toteutukseen. Jokin näissä vauvan peitoissa viehättää ja siksi niitä on kiva suunnitella. Peiton lisäksi halusin samaan settiin myös sukat. Sukista tuli lapsen sukat, noin koko 26/27, saa myös muutaman koon isompaan jalkaan, mallikaavio on helppo neuloa pidemmäksi. 

Jos sukat neuloisi fingering langalla (100 g = 400 m) niin saattaisi saada myös vauvan sukat. Tähän mallisettiin yritin valikoida neutraalit värit, sillä huomaan aina, että varsinkin lasten ja vauvan sukissa, mun mallikappaleet on enemmän pinkkejä värejä. Vaikka eihän sillä ole sinänsä väliä, kun jokainen neuloo tietenkin ne omilla väreillään, mutta mallikuviin olisi myös välillä kiva saada muitakin kuin pinkkejä värejä.

Ohje löytyy 

verkkokaupasta

Lankajengistä (Tulossa pian ellei ole jo!)

Nämä ohjeet löytyvät vain verkkokaupasta ja Lankajengistä. En nimittäin tiedä, että miten Ravelryyn saisi kaksi eri tuotetta samaan ohjeeseen. Kyllä sen varmasti saisi, mutta itsellä on aina ongelmia ravelryn kanssa, kun yritän tehdä jotain e-bookia ja sitten ne tuotteet jäävät kummitteleman sinne oudosti. Joten tällä mennään ja ohje löytyy verkkokaupasta ja Lankajengistä. Ohjesetti on myös alennuksessa tämän kuun loppuun asti.

Tykkäätkö neuloa vauvan peittoja? Vai onko sukat enemmän sinun juttusi?

2 kommenttia: