keskiviikko 19. elokuuta 2020

3 omaa suosikkia Villasukkien vuosi -kirjasta

Elokuun alussa laitoin Villasukkien vuosi -kirjan uudelleen varaukseen kirjastosta. Ehkä se syksyn alku tarkoittaa itselleni myös sitä, että luen enemmän neulekirjoja ja jostain syystä halusin lukea (luetaanko neulekirjoja ? :D ) uudelleen Villasukkien vuosi -kirjaa. Kyselin Instagramin puolella, että halutaanko kuulla minun kolme suosikkia kirjasta ja koska siihen oli kiinnostusta, niin tässäpä se sitten tulee. 

Kaikki mallit kirjassa ovat kyllä todella ihania ja voisin tehdä tältä istumalta aika monet sieltä, mutta valitsin sieltä nyt kolme tämänhetkistä eniten suosikkia kirjasta. Poikkeuksellisesti aloitan tämän nyt ykkösuosikista ja se on tämä ihana valkoinen kierrepalmikkomalli, joka taisi olla kirjassa viimeisenä. 

Mietin, että missä muussa värissä nämä sukat olisivat myös nätit. Valkoinen on aina varma valinta, mutta jokin muu väri saattaisi myös miellyttää silmääni. Ehkäpä punaisena, niin olisi kivat joulusukat.

Toiseksi kirjasta nousi myös palmikkosukat. Näihin sukkiin oikeastaan ihastuin ihan ensisilmäyksellä, kun avasin kirjan ja näin nämä. <3 


Näissä kaiken huomion vie kyllä tuo ihana sydämenmuotoinen palmikko. Jos tekisin nämä, niin tekisin nämä ehdottomasti tästä samasta väristä kuin kuvissa eli tämä lila. Kun luin tätä kirjaa, niin Erinin ihana kappale yhtenä sunnuntaina tuli mieleen näistä ja näistä kieltämättä tulee mieleen sellaiset sunnuntaisukat. 


Kolmas suosikkini on Ihan hiljaa. Näissä kuvissa on nyt sekä ihan hiljaa  (ylempänä) että levottomat (alempana)Mielestäni molemmat ovat kauniita ja kuvio vähän samanlainen. Lisäksi myös ikisuosikkini Soulmates muistuttaa näitä tai nämä Soulmatesia. Jokin tuossa Ihan hiljaa -mallissa on, sillä se on ehkä kuitenkin enemmän suosikkini <3. Näissä tämäntyyppisissä malleissa tuo kuvio on se, mikä vetää puoleensa ja siihen olen aina ihastunut ensimmäisenä. 

Tässäpä oli siis minun kolme suosikkiani Villasukkien vuosi -kirjasta. Aloitin jokin aika sitten erään mallin tästä kirjasta, mutta se ei ole mikään näistä malleista. Niistä tulee syyskuun sukkapari. Sekin malli on kyllä ihan älyttömän kaunis ja jostain syystä sinä hetkenä halusin aloittaa sen. Nämä ovat ehkä sellaisia todella kauniita malleja, joista haaveilen, mutta kuvittelen ne liian vaikeiksi itselle :D Toisaalta haasteita pitää olla ja niiden kautta löytää enemmän uusia juttuja itsestään. Jos kerran ompelin viime aikoina, niin luulisi näidenkin mallien olevan ihan opeteltavissa kun kerran kuitenkin neulomisesta kyse eikä ompelusta, joka ei ole oma suosikkipuuhani :D

Kirjassa on kyllä muitakin ihania malleja kuin nämä, mutta nämä nyt nousivat tämän hetken suosikeiksi. Palataan siis tähän kirjaan silloin, kun saan syyskuun sukkaparin valmiiksi ja pääsen esittelemään sen. 

Mikä on sinun suosikki Villasukkien vuosi -kirjan malleista?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti