perjantai 7. elokuuta 2020

Puikkoperjantai: Elokuun ekat käsityökuulumiset

Viikko on mennyt nopeasti ja tällä viikolla ihmiset ovat enemmän palanneet arkeen. Lopullinen arki tulee varmaan vasta sitten, kun koulut alkavat. Tällä viikolla olen tehnyt monia sellaisia asioita, joita en ole tehnyt pitkiin aikoihin. Aloitin esimerkiksi jämälankasukkia. En ole pitkiin aikoihin tutkinut jämälankakeriä ja niitähän oli taas kertynyt enemmän ja enemmän. Päätin, että jotain on tehtävä niille ja puikoille tuli jämälankasukat. Lisäksi olen haaveillut taas kaikista ihanista ompelutöistä. Taidan haastaa itseäni sillä saralla aika piakkoin ;) Keskeneräisten töiden määrä ei ole sinänsä muuttunut. Aika samoilla linjoilla mennään kuin viime viikollakin.Tämän viikon oivallukset:

** ompelu. Erään asian myötä tosiaan aloin haaveilla ompelemisesta ja saatankin haastaa itseni sillä saralla piakkoin. Voisi samalla kertaa sitten tehdä lapselle niitä trikoopipoja, jotka ovat olleet to sew -listalla varmaan jo keväästä lähtien.

** jämälangat. Yleensä olen tehnyt jämälangoista sukkia, koska en jotenkin osaa tehdä muuta pienistä lankakeristä. Tällä kertaa aloitin kuitenkin vähän erilaiset jämälankasukat. (Kuvassa pientä sneak peekiä). Toivottavasti tulisivat valmiiksi piakkoin, niin saisin ne käyttöön ja tännekin kuvattua.

**kimallelangat. Ovatko kimallelangat tämän syksyn juttu? Novitaltakin on nimittäin ilmestynyt 7 veljestää kimalteisena. En ole vielä päässyt tätä kokeilemaan, mutta kaupassa hypistelin sitä. Myös jämälankasukissani on jotain pientä kimalletta.

Tämä viikko oli nyt kuulumisten pohjalta hieman lyhyehkö, mutta arki on osittain palannut ja en ole päässyt neulomaan niin paljon kuin olisin halunnut. Mutta kerropa sinä mitä sinulle kuuluu ja miten kesäsi meni?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti