perjantai 28. elokuuta 2020

Puikkoperjantai: Elokuun vikat jutut ja tervetuloa syksy!

Nyt on kait se aika, kun on pakko sanoa heipat kesälle! Tykkään kyllä kaikista vuodenajoista, mutta erityisesti kesä on aina mieleeni, varsinkin tämä kesä <3. Kai silti syksystä saa toivoa lämmintä ja aurinkoista, saahan? Tämä viikko on mennyt jotenkin arjen tiimellyksessä, ja tätäkin postausta kirjoitin lähes reaaliaikaisesti. Yleensä kirjaan tähän postaussarjaan viikon aikana kivoja juttuja, mutta nyt arki on todellakin alkanut, ja ehdin tätäkin kirjoittaa vasta ihan juuri ennen julkaisemista.

 


 

Viikon aikana tapahtunutta ja parhaita juttuja:

** Ompeleminen. Olen nyt jo varmaan parin viikon aikana haaveillut ompelemista. Olen sanonut tämän kyllä ennenkin, mutta minulla on viha-rakkaus-suhde ompeluun. Haluaisin ommella, mutta en ole kuitenkaan tarpeeksi hyvä siinä. :D Harjoitus tekee kyllä mestarin, mutta en vain tiedä, riittääkö kärsivällisyyteni siihen :D Taannoin ompelin nimittäin kangasmaskeja (kyllä, minäkin :D ) ja kahteen kangasmaskiin meni aikaa varmasti 2 h. Ja miten musta tuntuu, että itse ompelemista tuossa ajassa oli ehkä 15 min. :D Jos saan vielä parit pienet muut jutut ommeltua, niin kerron lisää kangasmaskeistakin siinä yhteydessä. 

** 14 päivän käsityöhaaste. Aloitin viime viikolla parin viikon käsityöhaasteen, joka tulee tällä viikolla päätökseen.  Fiilis on ollut kiva ja ei ole edes kovin paljon tehnyt mieli aloittaa uusia töitä. Ehkä kerran kävi mielessä, että hei, tän mä aloitan, mutta heti tajusin, etten ainakaan heti voi sitä aloittaa. Ja keskeneräisiäkin on vielä jäljellä, niin tahdon ne ensin tehdä valmiiksi. Tämän haasteen myötä havaintoja tuli kyllä paljon.

** Neulekirjat. Syksyyn liittyy kivojakin asioita, nimittäin neulekirjat. Työlistalla on kirjoittaa parista uudesta neulekirjasta ja en malta odottaa, että pääsisin tarkemminkin tutkimaan niitä. Lisäksi minulla on kirjastosta pari muuta neulekirjaa lainassa, ja niistäkin haluaisin aloittaa neuletöitä. Neulekirjat ovat kyllä parasta syksyllä!

Semmoisia kuulumisia tällä kertaa. Niin ja käsityöhaasteen loppuraportointikin tulossa myös piakkoin. Viikonloppuna kuitenkin vihdoin se elokuun sukkapari esittelyssä! Sukkalaatikkohaaste rullaa kyllä tässä niin vauhdilla vieressä, etten aina edes muista sitä. :D

Kivaa viikonloppua!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti