sunnuntai 30. elokuuta 2020

Sukkalaatikko2020: Elokuun sukkapari

Elokuun sukkaparin esittely taas hieman viivästyi näinkin pitkälle, mutta nyt se on vihdoin luvassa.  Nyt on ollut taas kaikkia kivoja muita juttuja ja muutenkin kirjoitusflow, niin blogissa on ollut vilkasta. Elokuuta on kuitenkin vielä jäljellä pari päivää :D ja nyt on hyvä aika esitellä elokuun sukkapari. Elokuulle halusin vielä jotain vaaleaa ja punaista ja nämä sukat ovat valmistuneet jo heinäkuussa. Tällä hetkellä en ole neulonut loppuvuodelle enempää näitä sukkapareja (paitsi syyskuun puoliksi). Jotain pieniä pohdintoja ajatustasolla on kuitenkin tehty sukkapareista ja sen tiedän, että jonkin kuun sukkapari on Vuonuen Pentti-langasta. Voi olla, että loppuvuoden sukkaparit ovat maanläheisiä värejä, mutta ehkä jotain piristysväriäkin voisi olla luvassa.



Elokuussa luotin kuitenkin taas tuttuun ja turvalliseen palmikkoon ja Niina Laitisen ohjeeseen. Tämä ohje oli kiva ja helppo. Pienellä yksityiskohdalla sai kivan ja erilaisen palmikon. Näiden myötä aloin myös laskea, että mun sukkalaatikossa taitaa olla aika monta Niina Laitisen mallia tänä vuonna. Hupsista! Eipä sillä, ne ovat helppoja ja kivoja. Lankana käytin Novitan 7 veljestä ja tämä lanka taisi olla niitä, joita viime vuoden lopussa ostin Lidlistä. Värit eivät näissä kuvissa välttämättä näy ihan oikein, mutta väri on siis vaaleanpunainen. Tämä ohje on Ravelrystä ja oli ihan ilmainen. Uskoisin, että löytynee sieltä, kun hakee Niinan ohjeita.



Tänä vuonna olen kyllä tehnyt palmikkosukkiakin niin paljon, etten enää ole laskuissa pysynyt. Täytyy vain todeta, että palmikot eivät lähde minusta enkä minä niistä :D Palmikoita on niin paljon kaikkia erilaisia, että olen halunnut nyt kokeilla kaikkia uusia juttuja. Luulen, että näemme vielä palmikkosukkia sukkalaatikkoprojektin tiimoiltakin. ;) Marraskuulle nimittäin kaavailin taas palmikoita. Eihän tässä oikeastaan enää puutu kuin lokakuu ja joulukuu. Nämä nyt ovat tietenkin vain suunnitelmia ja katsotaan sitten, että toteutuvatko ja miten. Joulukuu voisi olla jotain jouluista ja ehkäpä punaista. Onpa kiva sitten kaiken kaikkiaan nähdä, millainen kokonaisuus sukkalaatikko on, kun kaikki ovat valmiina.

Miltä sinun sukkalaatikkoprojekti näyttää, jos osallistut siis siihen? 


2 kommenttia:

  1. No eipä kai se haittaa, vaikka Niinan suunnittelemia sukkia olisi laatikko pullollaan, niin ihania ne ovat! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, eihän se haittaa, itseäni vain huvitti kun tajusin että lähes kaikki on Niinan sukkia sukkalaatikossa :D

      Poista