sunnuntai 9. elokuuta 2020

Vaaleanpunaiset villasukat Novita Nallesta

Novitan Nalle-lanka on ollut itselleni hieman haasteellinen lanka ja siksi en ole siitä neulonut niin kovin paljon. Tarina juontaa johonkin käsitöiden alkuaikoihin, jolloin neuloin villasukat Nalle-langasta ja niistä villasukista tuli todella löysät. Syynä oli siis ainakin vääränlainen puikkokoko. Tietenkin käsialani on muuttunut vuosien saatossa ja ainakin itse olen huomannut, että mitä enemmän neuloo sukkia, niin sitä paremmaksi se käsiala muuttuu :D Tässäkin pätee varmaan se, että harjoitus tekee mestarin :D Mutta jostain kumman syystä tämä episodi on jäänyt mieleen ja siksi en ole oikein osannut neuloa koskaan nalle-langasta mitään.





Nalle-lankaa alkoi kuitenkin kertymä varastoon ja olihan siitä jotain neulottava. Sain joskus keväällä erään idean, jota piti kyllä työstää näitäkin sukkia enemmän. Mutta tällaiset siitä ideasta loppujen lopuksi tuli. Nämä sukat olivat muuten pitkään päättelemättä ja oikeastaan vain lojuivat keskeneräisten töiden laatikossa. Kunnes otin nämä mökille ja päätin päätellä nämä. Oikeastaan nämä ovat aika kivat villasukat. Voisin neuloa nallesta enemmänkin, eikä tämä lanka ole yhtään hassumpi. Miten ihmeessä olen antanut jonkin noin vanhan muistikuvan vaikuttaa tähään lankaan :D En sano, että nämä ovat täydelliset sukat, eivät ole, mutta kokeiluksi kyllä ihan kivat ja tästä on hyvä jatkaa Nalle-langalla. Ja näistä ei tullut yhtään löysät kuten vuosia sitten neulotut sukat nallesta. Näiden myötä sain siis lisäinspiraatiota tähän lankaan ja toivottavasti tulevaisuudessa neulon tälläkin langalla. Se on muuten jännä, että jotkut langat ovat lemppareita, kun taas jostain ei osaa neuloa sitten ollenkaan. Onko teilläkin niin? Tosin ne lempparilangatkin saattavat kyllä aina muuttua tai ainakin vaihdella.


Näiden ohje on siis omasta päästä. Mutta Nalle-langalle iiiiiso plussa! Lanka on kevyempää kuin esimerkiksi seiskaveikka ja kivan ohuttakin. Ja aika pehmeää! Oikeastaan aika täydelliset kesäsukat. Nyt kun näitä kuvia katselee, niin mieli haikailee järvelle. Näistä kuvista tulee aina mieleen kesä ja väristä tulee jostain syystä mieleen ruusut. 
 
Tykkäätkö sinä Novitan Nalle-langasta? Minkälaisia sukkia olet neulonut siitä? 
 
PS: Kurkkaa Instagramiini @sweetsandsocks, siellä on lanka-arvonta menossa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti