tiistai 26. huhtikuuta 2022

Jäätelöarvostelussa: 3 kaveria Jääkahvi

Näihin jäätelöjuttuihin tuli huomaamatta pidempikin tauko, kun ei vain ollut mitään uutta jäätelöä, mitä olisi maistanut ja mistä olisi kirjoittanut muutaman sanan. Nyt on kevät täällä ja kesä tulossa ja jäätelöt enemmän mielessä :D Ainakin, jos lapselta kysytään. Tämän jäätelön bongasin kauppareissulla, kun hetken aikaa tutkin valikoimia ja mietin, että ovatko jo uutuudet tulleet kauppoihin. En ollut ainakaan ennen huomannut 3:n kaverin jääkahvi -jäätelöä, mutta pikkulinnut kertoivat, että tätä on kuulemma ollut purkeissa. Näin kahvin ystävänä tämä piti ottaa heti testiin.
Jäätelö on ensipuraisusta lähtien ihan superhyvä. Ensinnäkin, suklaakuori on kahvinmakuinen. Siitä superplussaa. Muuten jäätelö olisikin varmaan jäänyt kahvin osalta laihaksi, jos ei olisi ollut kahvisuklaakuorta. En ole tainnut aiemmin pahemmin maistella kahvinmakuisia jäätelöitä, mutta tämä meni kyllä aivan heittämällä kärkeen. Jäätelö on muutenkin ihanan kermaista ja kahvinmakuista, että tästä ei voi olla tykkäämättä. Jos tykkäät kahvista, niin tykkäät tästäkin. <3 Mietin pitkään, että miltä jäätelö itsessään maistui, mutta ainakin cappucchinon ja kermaisen kahvin väliltä. Tämä ei voita kyllä Valion mokkapalajäätelöä, mutta heittämällä menee kakkossijalle. Veikkaan, että tätä jäätelöä tulen kyllä syömään enemmänkin kesän aikana. Ja tätä täytyy ostaa niissä purkeissakin, toivottavasti niissä on myös tuo kahvisuklaakuori jossain muodossa. 

En suosittelisi kuitenkaan tätä henkilöille, jotka eivät pidä kahvista, koska eivät myöskään todennäköisesti pidä tästä. Enkä lapsille, mutta lapset nyt harvemmin valitsee kaupasta kahvinmakuista jäätelöä. 

Nyt on jäätelökesä avattu ja yritän muistaa kirjoitella muistakin uutuusjätskeistä piakkoin! Oletko jo syönyt kesän ensimmäistä jäätelökioskijäätelöä?

2 kommenttia:

  1. Hyvältä kuulostaa. Minä olen maistanut uutuusjäätelöä turkinpippuri. Hyvää oli.

    VastaaPoista