sunnuntai 3. huhtikuuta 2022

Maaliskuun lopussa olevat keskeneräiset

Yleensä kuukausikoosteissa olen tottunut listaamaan keskeneräiset käsityöt, ja nyt ajattelin sen tehdä ihan omassa postauksessa. Edellinen postaus olisi tullut ehkä liian pitkäksi muutoin. Lista aina kopioituu edelliseltä kuukaudelta ja lisään sinne, jos uusia aloituksia on tullut mukaan. Poistan kyllä myös tarvittaessa, jos olen purkanut jotain, enkä mainitse sitä enää uudelleen. En oikein tiedä, pitäisikö lopettaa näiden keskeneräisten töiden listaaminen vai jatkaa. Toisaalta tämän avulla näkee ne kaikki keskeneräiset ja mitkä edistyvät ja mitkä eivät. Ehkä saan myös boostia tämän postauksen avulla niihin pitkään olleisiin keskeneräisiin. Tykkään kyllä muilla lukea keskeneräisistä töistä, mutta omien listaaminen tuottaa vähän kirjoitusblokkiakin ja muuta. Mutta mitä mieltä olette? Haluatteko lukea keskeneräisistä käsitöistä vai unohdetaanko ? Joskus listasin keskeneräisiä käsitöitä randomisti perjantaisin kerran kuukaudessa, mutta ehkäpä kuukausikoosteena näin ne olisi parempi.


Keskeneräiset työt maaliskuun lopussa:

** Kesätoppi viime vuodelta. Olen päättänyt purkaa tämän, mutta en ole vain vielä saanut aikaiseksi. 

** Alsta -liivi. Olisin halunnut tämän jo käyttöön tälle talvelle, mutta jumiuduin ohjeessa johonkin kohtaan, enkä ole päässyt siitä eteenpäin. Mielessä tämä on lähes päivittäin.

** Niina Laitinen Reykjavik. Villasukkien valtakunta -kirjasta aloitettu työ. Muut suunnitelmat menivät tämän ohi. Haluaisin kyllä saada tämänkin valmiiksi.

** Vauvan peitto hyväntekeväisyyteen. Innolla aloitin, mutta siihen se jäi. En kyllä aio purkaa. Aloittaessa oli vielä mielessä, että haluan tehdä toisenkin :D Mutta jos nyt tämä ensimmäinen valmiiksi. 

** Testineulontasukka. Tämä on ollut liian pitkään keskeneräisenä ja pitäisi saada jo puikot vapautettua. Ohje on englanninkielinen ja vaatii, että seuraan kuviota koko ajan. (Mutta tämä ei ole kyllä mikään hyvä syy sen tekemättömyydelle... :D ) Onneksi testineulontaan riitti yksi valmistunut sukka.

Viimeinen kohta tässä olikin sukkia. Yksi oma malli on myös puikoilla ja pari jämälankasukkaa. Sukat ovat helppo työ myös mukaanotettavaksi työksi ja siksi niitä on aina puikoilla. Tällaisia keskeneräisiä maaliskuussa ja olen aika tyytyväinen, kun sain lapsen villapaidan valmiiksi. Eihän se ollut kuin puoli vuotta(?) keskeneräisenä, kun innostus lopahti jostain syystä. Paidasta lisää myöhemmin.

Mitä sinulla on kesken tällä hetkellä?


4 kommenttia:

 1. On ihan hyvä itselle listata keskeneräisiä. On myös lohduttavaa lukea muiden keskeneräisistä, siis nimenomaan lohduttavaa: en ole yksin. Jatka vaan samaan malliin.
  Minulle on kesken yhdet sukat ja yksi huivi. Sitten on yhdet lapaset ja yhdet sukat, joista en ole vielä päättänyt, mikä niiden kohtalo on. Mutta sen lisäksi on kahdet housut, jotka odottavat lyhentämistä, yksi hame, josta puuttuu vyötärönauha. Ja nämä olivat nyt ne viralliset. Muutama vuosikymmeniä marinoitunut tekele odottaa vielä hetkeään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Niin, se vertaistuki on varmaan tässäkin paras tuki :D Joo, jollain tasolla varmaan jatkankin ja koska sain lapsen villapaidan valmiiksi niin ehkäpä tuosta listasta tulisi piakkoin joku muukin! Tai ainakin jos laittaisi purkuun tuon topin pian!

   Poista
 2. Minäkin pohdin viime vuoden puolella, että lopettaisin kokonaan keskeneräisten listaamisen, kun tuntui siltä, että useampi meni purkuun kuin valmistui. Sain niin paljon palautetta, että ei missään nimessä pidä lopettaa, joten päätin jatkaa. Samaa sanon siis sinulle. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Muistankin tuon pohdinnan ja ymmärrän sen täysin. Joku näissä omissa keskeneräisissä hiertää vaikka muilla kiva lukea :D Mutta kaipa minäkin jatkan jollain tavalla ainakin. Tuon lapsen villapaidan jälkeen alkoi kyllä nämäkin keskeneräiset innostaa... :)

   Poista