sunnuntai 9. lokakuuta 2022

Syyskuun kulutus: Lisää lankaa ja Fazer-sukkia

Syyskuu katkaisi langanostamattomuusputken, ja lankaa tuli ostettua, lähinnä tarjouksista, sukkalehden vuoksi, koska en omistanut kaikkia värejä. Vieläkään ei ole niitä värejä, joita tarvitaan tiettyihin malleihin, mitkä ovat mielessäni lehdestä, mutta neulon nyt ensin niitä, joihin löytyy kotoa värit. Sinänsä onnistunut sukkalehti Novitan näkökulmasta, kun tulee samalla ostettua lankaa :D Freija yarnilta tilasin myös kaksi vyyhtiä, toinen on tosin arvontapalkinto, mutta toinen on itselle. 

Kuvassa Syke-lapaset ja ohje löytyy mm. Ravelrystä. Vielä alennuksessa tämän päivän. Myös Lankajengissä.

Kulutus: 1208 g

Ostot: 1500 g

Raha: 91 €

Ostot ohittivat kulutuksen, vaikka aika suuri tuo kulutuskin on. Näemmä kirjoneulelapaset ja -sukat painavat paljon. Syyskuu meni jotenkin myös neulomismielessä myös nopeasti. Oli paljon kaikkea uutta. Puikoilla viihtyi paljon Fazer-malleja, viisi mallia neulottu tähän mennessä lehdestä ja 6. malli on puikoilla. Lisäksi puikoilla viihtyi myös omia malleja ja ohjeitakin tuli tehtyä ja piakkoin niistä lisää! Ideoita on tullut todella paljon ja tuntuu, että niitä tulee koko ajan lisää. :D Syksyn neulemood on siis hyvin kohdallaan! Kaikin puolin syyskuu oli todella kiva ja yllätyksellinen. Lokakuu jatkaa myös samalla moodilla, sillä neuleflow on edelleen korkealla. Sen voin jo kyllä tunnustaa, että lokakuu ei myöskään ole langanostoton. :D Tuli sellainen pieni pipofiilis ja muutamat langat tuli tilattua Dropsin Alpaca aleista. Katsotaan nyt, josko pipo-ohjeitakin luvassa piakkoin. En malta odottaa! 

Ai niin, ylempänä sanoin, että neulon niitä Fazer-malleja, joihin on langat kotona. Noh, ostinpa lisää lankaa yhteen Fazer-malliin. Mutta nekin langat olivat tarjouksessa, eli voidaanko vain todeta, että kannatti ostaa :D En ole vielä sitä aloittanut, yritän ensin saada näitä yksinäisiä, keskeneräisiä sukkia valmiiksi. 

Säästyitkö sinä lankaostoitta syyskuussa?


4 kommenttia:

  1. Hienosti on inspiraatio päällä. Pitää takoa, kun rauta on kuumaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, aikamoinen neulomismood tällä hetkellä :D

      Poista
  2. Oletpas monta mallia neulonut jo lehdestä, muistelenko oikein, että lupasivat jossain Novita livessä palkinnon hänelle, joka todistettavasti neuloo kaikki lehden sukat..? :)
    Lankoja on kieltämättä kertynyt minullekin, mutta minkäs teet, kun on niin herkkuvärejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aloitin helpommista niin siitä on ollut luonnollista siirtyä itselle vaikeimpiin eikä ole mennyt vielä innostus. Joo, niin taisivat luvata, mutta siihen en todellakaan pysty ja uskon, että jään tuohon noin 10 kappaleeseen. Vielä on nimittäin muutamat mielessä. Joo, langat on aikamoinen pahe, vaikka toisaalta voisihan se pahe olla huonompikin. :)

      Poista