tiistai 11. lokakuuta 2022

Kirjavinkki: Mhairi McFarlane - Hulluna sinuun

Äänikirjapalvelu on itsellä tällä hetkellä tauolla edelleen ja nyt on aikaa enemmän fyysisiin kirjoihin - tai ainakin sitä ehkä kuvittelisi niin. Tämän kirjan suhteen ajattelin luoda uuden rutiinin. Nimittäin luen joka aamu 5 - 10 minuuttia aamukahvin yhteydessä kirjaa. Monesti sitä tulee heti avattua kone ja alkaa tehdä töitä tai vähintäänkin työsähköpostit käy läpi. Pieni hetki "omaa aikaa" kirjan kanssa aamulla, niin päivä lähtee ihan eri tavalla käyntiin. Lisäksi kirja on aika paksu eli jos haluan saada sen luetuksi, niin on hyvä lukea sitä päivittäin muutama sivu. Kirjassa tosin luvut ovat suhteellisen lyhyet, niin tavoite on lukea aamulla aina yksi luku. Tähän mennessä onnistunut ihan kohtuullisesti!

Kirja saatu pr-tuotteena. Kuvan sukka on jo edennyt valmiiksi; niistä lisää jossain vaiheessa. 

Kirja menee hyvin viihdekategoriaan ja on sellaista kevyttä, elämänmakuista luettavaa. En tosin kaipaakaan tällä hetkellä yhtään sen vakavampaa tai raskaampaa. Kirjaa on kuvailtu mm. näin: "Nokkela, liikuttava, omaperäinen." Kirjoittaja on älykkään romanttisen komedian mestari ja hänen luomia hahmoja ihmiset rakastaa. Veikkaan, että jos tykkää vaikkapa Marian Keyesin kirjoista tai Sophie Kinsellan niin tykkää myös tästä. Olen tosiaan vasta ihan alkumetreillä, mutta vaikuttaa ihan hyvältä ja sellaiselta kevyeltä viihdekirjalta, jossa aivot voi heittää narikkaan. Vielä kun osaisi lukea ja neuloa samaan aikaan, niin tätähän voisi melkein lukea neuloessa :D

Kirja kertoo kaupungin kysytyimmästä hääkuvaajasta, joka ei kuitenkaan usko romantiikkaan eikä näe itseään avioliitossa. Yllätyksellistä toimintaa kirjaan tulee, kun häntä kositaan, mutta hän päätyy sinkuksi ja sattuma ohjaa hänet kämppikseksi ja tämä toinen nainen onkin sitten päinvastainen eli toivoton romantikko. Mitä kaikkea kirjassa tapahtuu ja miten naisten eksät liittyy kirjaan? No tämän kaiken saa tietenkin selville vain lukemalla kirjan. Voin taata, että aivot narikkaan viihdettä luvassa ja ehkäpä muutaman naurunkin kirja saa esille. 

Kirjojentäyteisiä kivoja syyspäiviä sinulle! 

2 kommenttia:

  1. Oikealla kirjalla on aina paikkansa. Toki sen lukemiseen pitää varata aikaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä vain ja luku tai sivu kerrallaan niin kirjatkin tulee luetuksi! :)

      Poista