tiistai 18. lokakuuta 2022

Jäätelöarvostelussa: Ingman Creamy American Apple Pie

Jostain syystä olin syyskuussa todella omenafiiliksissä ja silmiini osui kaupassa tällainen Ingmanin omenajäätelö. Nappasin sen ostoskoriin ja ajattelin maistella. Olin ilmeisesti jo kaivannut jotain tällaista vastaavanlaista erikoisempaa jäätelöä, kun tartuin heti tähän jäätelöön. Nykyisin tulee harvoin enää ostettua uutuusjäätelöitä jostain syystä.

Omena-kanelinmakuista kermäjäätelöä, kandeerattuja omenapaloja, kinuskikastiketta ja toffeenmakuisia lastuja. 



Kyllä, omena maistuu tässä jäätelössä. Kinuski ja toffee sopivat omenan kanssa hyvin. Mielestäni tämä on yllättävän hyvä. Tämä sopisi hyvin myös omenapiirakan päälle. En usko, että annos olisi liian omenamaista. Omenapalat ovat myös kivan "rapeita", liekö tuo kandeeraus tehnyt sen, mutta ymmärrän kyllä, että kaikki eivät ylimääräisistä sattumista tai paloista pidä jäätelössä. Antaisin arvosanan 3,5/5. Sinänsä ei vienyt hurmoksiin asti, mutta ei tämä mitenkään huono minusta ollut. Tällaista jäätelöä en ala tekemään itse vaan suosiolla ostan kaupasta. Voin nimittäin olla varma, että en saisi omenapaloista samanlaisia kuin mitä ne ovat tässä. :D Kanelin makua en muuten tainnut maistaa ollenkaan ja se olisi kyllä sopinut myös tähän. Mutta kaikkea muuta ihanaa tässä jäätelössä on: ne omenanpalat, kinuskilastut, kinuskikastike. Joka lusikallisessa tulee jotain makuyhdistelmää suuhun. Voisin ostaa toistekin! Tämä voittaa myös sen viime vuonna arvostelun Lidlin vastaavanlaisesta omenapiirakkajäätelöstä.

Oletko sinä maistanut omenapiirakan makuista jäätelöä? 

4 kommenttia:

  1. Hauska projekti tämä eri jäätelöiden maistelu. Kuulostaa hyvältä maulta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva että tykkäät! Aina välillä kun tarttuu mukaan uutuus niin saatan kirjoitella siitä tännekin :)

      Poista
  2. Enpä muista maistaneeni omenapiirakan makuista jäätelöä, mutta alkoi kyllä tekemään mieli:) Ja voisin myös kuvitella, että piirakan päällä olisi erityisen hyvää. Itse luulen tykkääväni niistä kandeeratuista omenanpaloista, siis sattumista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä oli kyllä ihan hyvää ja omenanpalat hyvin tehtyjä! :)

      Poista