tiistai 4. lokakuuta 2022

Syyskuun lopussa olevat keskeneräiset

Syyskuu meni vauhdilla kaikissa muissa neuletöissä kuin näissä keskeneräisissä ja suurimpana "syynä" varmaan tuo Fazer-sukkalehti, josta piti tietenkin saada puikoille yhdet, jos toisetkin. Mieli teki jättää tämä katsaus pois syyskuulta, sillä lista ei ole muuttunut vanhempien keskeneräisten töiden osalta. Lisäksi on tullut paljon muita keskeneräisiä listalle. Mutta ehkä tämä kertoo vain, että syksy on tullut ja neulomismood kohdallaan!

Kuvan Marianne I sukka on tullut valmiiksi syyskuussa ja alempana postaus niistä.

** Alsta -liivi

** Suuri Käsityö Niina Laitisen parhaat lehdestä on kesken vain Vadelmavene. 

** Sari Nordlundin Laulu huivi. 

** Raitainen kaulahuivi. Tätä on neulottu. Välillä illalla pitää olla jokin aina oikein neuletyö, jota voi vain neuloa eikä tarvitse ajatella muuta. Tämä on juuri sellainen ja siksi sen aloitinkin. Valmistumispäivä on joskus, sitten kun on sen aika. Toisaalta en ehkä haluaisi, että tämä valmistuisi niin ei tarvitsisi "keksiä" toista vastaavanlaista helppoa työtä iltoihin.

** Coffeecatkal:n yhteisneulontasukat. Tämä yhteisneulonta on päättynyt ja ensimmäinen sukka on valmis. Neuloin ensimmäistä kertaa pitkävartiset kirjoneulesukat ja olen tyytyväinen, että sain valmiiksi sukan ja se mahtuu vielä jalkaan. Näissä kun itseä jännittää aina se, että miten mahtuu jalkaan. 

** Valepalmikkosukka omasta päästä. 

** Omia malleja suunnitteluasteella. Näistä lisää joskus, jos päätyvät pidemmälle. 

** Fazer-sukkalehdestä jääkarhusukka sovellettuna lasten koossa. Odottaa vielä toista paria.

** Kantalappu -sivuston yhteisneulontasukka. En osaa neuloa kahta sukkaa samanaikaisesti näissä yhteisneulonnoissa ja se vaatisi lankakeriäkin tuplamäärät, joten yhden sukan taktiikalla mennään.

** Fazer-lehdestä 6. pari. Hupsista, että niitä on tullutkin tehtyä jo näin paljon :D

Syyskuu oli neulomismielessä hyvin vilkas ja kaikenlaisia töitä piti aloittaa. Laskin, että noin kuukauden sisällä olen osallistunut kolmeen yhteisneulontaan, mikä on todella paljon. Jostain syystä en osaa jättää väliin kivoja yhteisneulontoja ja mieli tahtoo osallistua niihin kaikkiin :D Näistä lisää, kun valmistuvat. Tässä oli varmaan kaikki keskeneräiset syyskuun lopussa. Toivotaan, että lista on pienempi lokakuun lopussa. 

Mitä sinulla on kesken tällä hetkellä? Onko syksyn neulomisflow palannut vauhdilla?

2 kommenttia:

  1. Jännä nähdä, minkälainen lasten sovellus jääkarhusukista tulee. En ole kyseistä sukkaa ajatellut itse tehdä, kun pidin mallia aika haastavana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on Islanti I malli, josta sovelsin eli ei suinkaan niistä vaikeimmista Islanti-malleista. Minäkään en oikein osaa vielä niitä vaikeimpia Islanti-malleja neuloa varsinkin kun taisi vaatia tikapuutekniikankin joku islantimalli. Mutta jospa saisin piakkoin sille parin :)

      Poista