sunnuntai 16. huhtikuuta 2023

Huhtikuun sukkapari

Huhtikuun raitasukkapari on aika pinkki. Nämä tuli neulottua samoihin aikoihin kuin helmi- ja maaliskuun raitasukatkin. Tuli yhtäkkinen buumi neuloa raitasukkia ja ajattelin hyödyntää sen tähän raitasukkahaasteeseen. Jämälankoja kuluikin aika paljon edellisten kuukausien sukkapareihin, niin tämän jälkeen oli hyvä pitää pientä taukoa näistä ja neuloa muita. Jospa niitä jämälankojakin tulisi taas pian lisää!


Ihan symmetriset raidat näihin ei tullut. Mutta ei kait se haittaa. Näiden jälkeen mielessä oli myöhempien kuukausien sukkiakin, mutta ihan heti en niitä jaksanut aloittaa. Näissä raitasukissa on aina aikamoinen päättely. Jos nimittäin neuleaikaa on jäljellä, niin kivempi se on neuloa kuin päätellä. Toukokuun raitasukat ovat valmiit, ja jossain vaiheessa kesäkuun raitasukat työn alle. Sitten ollaan jo puolessa välissä koko haasteessa.

Hyvin pinkit sukat tuli huhtikuulle ja onhan tämä haaste aika innolla seurattava, että minkälaisia raitasukkia tulee kuukausittain. Nämä haasteet tuntuu muuten kivemmilta, kun laittaa ne sukat konkreettisesti sukille varattuun laatikkoon :D Olettekohan huomanneet saman? :D Näille sukille otin ensimmäisen saadun pr-laatikon, jota olen säilönyt kaikki nämä vuodet ja toinen sukkalaatikko on Marianne-sukkalaatikko. Olisi kiva myös lahjoittaa sukat ko. laatikoissa, mutta en taida olla valmis luopumaan noista laatikoista :D Siinä vaiheessa taidan laittaa sukat muuhun pahvilaatikkoon, jonka voi esim. paketoida.

Millaiset sinun huhtikuun sukat ovat? Millä väreillä sinä neuloisit raitasukat?

2 kommenttia: