tiistai 18. huhtikuuta 2023

Neuleohje: Mökkitie -kämmekkäät

Jos vielä yhdet. :D Sitä se innostus teettää, mutta lupaan, että tämä on vika kämmekäspari hetkeen. Koska sehän on niin, että aina ei jaksa neuloa pitsiä, palmikoita tai kirjoneuletta, niin silloin ratkaisu on pintaneule. Pintaneule on ihan kiva juttu, ja liian aliarvostettu. Näihin tilanteisiin suunnittelin pintaneulekämmekkäät. Näihin myös suunnittelin kiilapeukalon, aiemmissa kämmekäs -ohjeissa olikin toisenlaiset peukalot. Lanka on hieman kimaltavaa, mutta sehän ei oikein kuvissa välity. Nimikeijut ovat olleet vähän poissa viime aikoina ja nimiä on saanut hakea. Näissä työnimenä oli ensin jokin muu, mutta sitten kuviointi minusta vaikutti vähän tieltä ja siitä nimi mökkitie. (Pahoittelen, jos nyt alkaa soida Arttu Wiskarin Mökkitie -biisi....) Mitään kytköstä siihen biisiin ei ole :D

Ohje löytyy tunnetusti taas:

Ravelrystä

Lankajengistä

Mun verkkokaupasta

Se on kevät nyt ja kohta saa kyllä kämmekkäätkin heittää hyllylle mutta aina voi neuloa tietenkin niitä. :D Neulominen taitaa ehkä hiipua monilla kesää kohti, mutta silloin onkin aika suunnitella loppuvuotta. En välttämättä lupaa ohjeista taukoa, mutta todennäköisesti tahti hieman hiipuu kesällä. Vielä on luvassa kuitenkin muutamia, kivoja neuleohjeita ennen kesää ja tällä viikolla julkaisen toisenkin ohjeen. Toukokuun alussa on luvassa yksi huiviohje. Se onkin ensimmäiseni ja jännittää jo hieman. 

Tuleeko turkoosista väristä mieleen sinulle kevät?

4 kommenttia:

  1. Turkoosi sopii toki kaikkiin vuodenaikoihin, joten miksi ei kevääseenkin. Onhan se kiva ja raikas väri. Minulla ei ensimmäisenä tullut mieleen Arttu Wiskarin biisi, vaan Niina Laitisen suunnittelema sukkamalli nimeltään Mökkitie.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai sellainen malli on. Aina yritän googlettaa nimien kanssa mutta tällaista ei tullut vastaan. No, täytyy tarkempi tulevaisuudessa nimien kanssa.

      Poista
  2. Kyllä ne kovin keväiset ja nätit on! :)

    VastaaPoista