torstai 20. huhtikuuta 2023

Neuleohje: Minea -palmikkopanta

Huhtikuu on ollut neuleohjeiden täyteistä aikaa, jaksatteko vielä yhden :D Kaikki alkaa aina vähän vaivihkaa ja ex tempore ja sitten sitä huomaa, että on tulossa vaikka ja mitä :D Ja edelleen se neulevuosikello on vähän samantapainen tänä vuonna. Viime vuonna päivänvalon näki Linnea-panta, nyt Minea -palmikkopanta. Linnea on vähän ohuempi panta, Minea on mm. palmikoiden vuoksi vähän paksumpi sekä vähän paksummasta langasta. Onpa sattuma, että nimetkin ovat vähän samantapaiset ja ei ole muuten tarkasti suunniteltu nimet näin samanlaisiksi :D



Minea -palmikkopanta on helppo pantaohje ja sopii myös aloittelijoille. Ohje on alennuksessa huhtikuun loppuun asti (et tarvitse koodia Ravelryssä). Alennus tulee Ravelryssä ja Lankajengissä automaattisesti, verkkokaupassani hinta on suoraan alennushinta. 

Ohje löytyy:




Huhtikuu on mennyt todella nopeasti, ja kohta on toukokuu. Tällä hetkellä mielen päällä on myös kesätopit, kesäpaidat ja huivit. Mulla on ollut mielessä eräs idea kesätopista jo pidempään ja en ole löytänyt sellaista ohjetta, joten joutuuko tässä alkaa suunnitella kesätoppiakin vai unohdanko idean. En kyllä lupaa ohjetta siihen, mutta jos edes saisin tehtyä itselle sen topin, joka mielessä on.

Lisäksi joulukalenterivyyhdit ovat kovasti innostaneet ja erityisesti niiden neulominen huiveiksi. Yksi huiviohje on tulossa piakkoin, mutta mietin myös joulukalenterivyyhtien / minivyyhtien huiviohjetta. Toisaalta, nyt tuli tunne, että ehkä haluankin pitää sen huivin itselläni enkä julkaise ohjetta. Aika näyttää. Vieläkin on minivyyhtejä jäljellä, niin niistäkin täytyy keksiä jotain. Voi myös olla, että haluan vain neuloa niitä pois, jotta voin tilata uuden lankajoulukalenterin tällekin vuodelle :D

Innostaako sinua tällä hetkellä kesäneuleet?

2 kommenttia:

  1. Apua, minullakin on joulukalenterivyyhtejä ties 'miltä menneeltä vuodelta. Aina on olevinaan jokin ajatus, mutta sitten se jää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon nyt ollut innoissani minivyyhdeistä kun niitä on ollut kiva neuloa. Saattaa olla että tulee jotain ohjeen tapaista minivyyhdeille ;)

      Poista