sunnuntai 2. huhtikuuta 2023

Maaliskuu 2023 - Ei maaliskuuta ilman lankaostoja

Maaliskuun pitkähkön kuukauden ansiosta siinä ehtii tehdä vaikka mitä lankaostoja. Maaliskuussa annoin ehkä vähän liikaa tunteille ja sydämelle valtaa lankaostoissa :D Maaliskuun alussa oli Helsingissä käsityömessut, mikä on harvinaista, kun tuntuu, ettei pääkaupunkiseudulla ole pahemmin neulomistapahtumia tai neulemessuja. Joskus olen ollut noilla messuilla, ja tänä vuonna koin sen taas. Kävin siellä kyllä säästömielessä ja sieltä tuli "vain" kolme vyyhtiä. Lisäksi kässämessutnetissä -tapahtumasta tuli tehtyä yksi pieni lankatilaus. Kolmas lankaosto tapahtui toisen kaupungin lankakaupassa. Huh, miten paljon lankaa, mutta eivätköhän nämäkin kaikki tule kulutetuksi. Lisäksi tilasin myös lankaa uusia suunnitelmia varten. En kyllä yleensä kuukauden aikana näin paljon osta, mutta ehkä tässä maaliskuussa oli erityisen paljon kaikkea tapahtumaa yms, joita ei ole voinut vastustaa. Tai sitten langat ovat mun heikkous :)Ostot: 2250 g

Kulutus: 1001 g

Tämä oli kyllä odotettavissa, että ostot ovat suuremmat kuin kulutus. Maaliskuu on ollut myös idearikas ja on tullut työstettyä vaikka mitä projekteja. Välillä on koettu yhden sukan syndroomaa, mutta niistäkin on selvitty. Maaliskuussa on suunniteltu uusia juttuja ja julkaistu myös uusia ohjeita. Maaliskuussa valmistui kaikenlaista: sukkia, lapaset, panta, kämmekkäitä ym. Otin myös kiinni sukkalaatikkohaasteita ja sain ne hyvin ajan tasalle, vaikkakin se maaliskuun sukan toinen pari puuttuu vielä. Raitasukkalaatikko on jopa hieman etupainoitteinen, mutta eipä se haittaa, kun jossain vaiheessa voi tulla taas stoppia. Ehkä pieni ostosmorkkis on tuosta viimeisimmästä lankatilauksesta, kun se oli aika suuri. Mutta sain pari ideaa, jotka haluaisin neuloa, ja niihin oli tilattava lankaa. Meinasin kirjoittaa, että huhtikuussa ei varmaan tule ostettua lankaa, mutta ainakin sukkaboksin langat tulee, joten ehkä ne lankaostot voisi jäädä siihen :D Se onkin taas jännittävää, että minkävärisiä keriä sieltä tulee ja millainen ohje tulee. 

Miten sinun maaliskuusi meni? Selvisitkö ilman lankaostoja? Mukavaa vaalisunnuntaita! Toivotaan, että saadaan uuteen eduskuntaan myös järjen ääntä eikä vain samoja kasvoja uudelleen!


2 kommenttia:

 1. Kiva maaliskuun päivitys. Aika hyvin pysyi paastossa mukana, mutta harkitsin mahdanko ensi vuonna luvata paastota, kun tarjouksia tippuu kaiken aikaa ja oli ne mainitsemasi messutkin.
  Lankamyynnissä talvikausi vaihtuu kevääseen ja myyjillä on tarve tyhjentää varastojaan - siitä seuraa paljon tarjouksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hieno saavutus kyllä olla ostamatta lankaa! Hyvä se on olla tarttumatta houkutuksiin, itsellä meni nyt vähän liikaa ostostelun puolelle, mutta täytyy yrittää joku toinen kuukausi paremmin.

   Poista