sunnuntai 9. heinäkuuta 2023

Heinäkuun sukkapari

Nyt ollaan jo ylipuolen välin raitasukkalaatikkohaasteessa ja kieltämättä pientä kisaväsymystäkin on jo ilmassa. Tai siis en ole kyllästynyt raitasukkiin, mutta ehkä jämälankojen vähäisyys ja raitasukkien päätteleminen teki heinäkuun parista tällaisen. Halusin helpot ja yksinkertaiset raitasukat ja mikäs sitten parempi kuin valmis itseraidoittuva lanka. Ehkä tämä oli myös itsensä haastamista uusiin asioihin, sillä en ole aiemmin ollut raitalankojen ystävä. Mutta nämähän ovat käteviä, ei tule edes päättelemistä kuin ne 2 langanpäätä. 


Tämä raitasukkapari tuli juuri kivaan saumaan ja tuli vielä ihan kivanväriset. Näillä osallistuin myös raitasukkaralli23:seen joka on annijuutiknits:n järjestämä. En muuten ikinä muista, että tuossa raitasukkalaatikkohaasteessa on myös teemat. Mutta sovellan hieman haastetta ja neulon omalla fiiliksellä raitasukkia ja haluan olla myös vähän edellä. Ihan vain siltä varalta, jos vaikka loppuvuodesta tulee jokin stoppi tai mitä ikinä ja niin sukkalaatikko jää sitten siihen. Näihin sukkiin halusin myös hieman erilaista kuin aiempiin ja jatkoin joustinosuutta eteen varteen ja jalkaosaan. 

Kun on meneillään paljon omia neulesuunnitelmia ja -malleja, niin kieltämättä sekin vähän verottaa tällaisten "jämälankasukkien" tai muuten vaan sukkien neulomista. Yritän kuitenkin saada tämän raitasukkahaasteen loppuun asti - tai onhan se valmis, vaikka siellä olisi vain nämä nykyiset parit. Silloin se on 8 parin kokoinen sukkalaatikko :D Sinänsä nämä kuukauden sukkaparit kuvaavat aina vähän sen kuukauden "neulemielialaa" tai "neuleflowta" ja onpa kiva katsoa myöhemmin, millaisia sukkia on neulonut kuukausittain. 

Pidätkö sinä valmiista raitalangoista? 

6 kommenttia:

 1. kivat sukat nämäkin. Usein teen jalkaterän päälle joustinta etenkin teinien kapoisiin jalkoihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, lapsen sukkiin olen myös tehnyt näin. Kivaa vaihtelua :)

   Poista
 2. Itseraidoittuva lanka on juuri oikeaa terapiaa raitasukkahaasteen uuvuttamalle ja kisaväsymystä potevalle neulojalle. Minulla on täällä monta keskeneräistä, jotka eivät juuri nyt puhuttele, mutta ehkä pian.

  VastaaPoista
 3. Valmiit raitalangat ovat ihanaa mindfulnessia, mutta samaan tapaan hieman koijausta xD Kukin tavallaan, emme tuomitse toivottavasti <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Välillä nämä ovat kivoja, varsinkin jos ei oo päättelyintoa :)

   Poista