torstai 20. heinäkuuta 2023

Neuleohje: Koalat villasukat lapselle

Näiden tarina onkin sitten vähän pidempi ja mielenkiintoisempi, ehkä. Olenkin maininnut, että kirjoneuleinnostus on ollut vähän poissa ja innostus on keskittynyt mm. pitsineuleeseen ja kesätoppeihin. Eikä siinä mitään, näitä kausiahan neulomisessa tulee ja menee. Aina ohjeen julkaisun jälkeen on vähän sellainen tyhjä olo ja siitä se varmaan lähtikin. Joskus viime vuoden syksyllä, marraskuussa, suunnittelin koala- ja kissasukkia pariksi yhteisjulkaisuun. Mutta sitten se vähän jäi ja tuli muuta ja jossain vaiheessa keväällä ajattelin jatkaa näitä suunnitelmia. En sitten enää löytänytkään kissasukkien muistiinpanoja ja en ollut tehnyt ohjeeseen vielä kaaviota. Voisihan sen kaavion toki piirtää myös valmiista sukista, mutta se olisi huomattavasti hitaampaa. Koala-sukkiin olin onneksi tehnyt ohjeenkin lähes valmiiksi. Joten, julkaistaan nyt nämä koala-sukat näin yksitellen ja kissat jäänevät muistoksi itselle. 


Koalat -ohjeessa on kaksi kokoa ja oikeastaan kaksi eri mallia. Molempien mallien koot ovat lasten kokoja, noin 22/23 ja noin 30/31. Jalkaosaa voi neuloa lapsen jalan koon mukaan. Oikeastaan tästä tuli kiva setti näinkin ja enää ei edes harmita, missä kissasukkien muistiinpanot ovat. :D

Ohje löytyy

Ravelrystä

Mun verkkokaupasta

Lankajengistä

Tällainen pieni neuleohje tähän väliin ja sitten syksyllä taas jatkuu muilla neuleohjeilla. Kesä on vähän taukoa neuleohjeista tai oikeastaan en tiedä, kannattaako niitä julkaista kesällä, kun ihmiset neulovat vähemmän. Mutta päätin nämä nyt julkaista tässä välissä ja ohje on alennuksessa tänään ja huomenna 21.7. Nappaa ohje talteen! 

Syksyllä voisi olla taas yhteisneulontaa luvassa. Kyselin vähän IG-seuraajiltani mielipiteitä yhteisneulonnasta ja koska viime joulukuinen yhteisneulonta oli parasta niin jatketaan. Pidetään yhteisneulonta vain hieman aikaisemmin eli loka-marraskuussa. Katsotaan, mikä eläin siihen tulee vai tuleeko mitään eläintä vai jotain muuta. 

Neulotko sinä kesällä vai onko kesä neuletaukoa?

Tänään 21.7 Johannan nimipäivänä Johanna toppi on alennuksessa Lankajengissä ja mun verkkokaupassa . Vain tänään Johannan nimipäivänä! 

4 kommenttia:

 1. Kesällä on sen verran erilaista ja ainakin muuta ohjelmaa, että neuleaikaa on kerta kaikkiaan vähemmän. Näin ainakin minulla. Yhteisneulonta on parempi järjestää vasta syksyllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, näinhän se tuppaa olemaan ja syksylle tuo yhteisneulonta onkin tulossa.

   Poista
 2. Aivan ihanat nuo Koala-sukat! Varsinkin tuo varren yläreuna on tosi nätti! Onko se jotain oikein nurin joustinta? Mä pidän myös normisti kesällä taukoa enemmän neulomisesta, tänä vuonna tuo "neulejumi" venyi peräti 4 kk mittaiseksi 🤔 Nyt oon ruvennut taas neulomaan ahkerammin 😊 Yhteisneulonta kuulostaa hyvälle 😊👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Joo, oikein nurin kerroksia. Minusta sopi eläinteemaan. Kiva kun olet selättänyt neulejumin!

   Poista