perjantai 14. heinäkuuta 2023

Kesäkuun keskeneräiset

Kesäkuu ja keskeneräiset. Mitäpä näistä nyt sanoisi? Ikuisuuskeskeneräiset eivät ole (ylläri, ylläri) valmistuneet, mutta katsellaan niitä sitten taas jossain vaiheessa. Loppujen lopuksi ei mulla taida olla paljon edes sellaisia keskeneräisiä, sillä aina kun yrittäisin ottaa jonkin sellaisen työn alle, en löydä niitä mistään. :D Lapsen sukka, miehen lapanen ja joku marimekkolapanen ovat ainakin vailla paria, mutta eipä oikeastaan muita parittomia. Purin Laulu huivin ja aloitan sen paremmasta langasta. Lapsen sukallekin on aloitettu paria, mutta edistyvät vähän hitaammin 2,0 mm puikoilla. 


Johanna-topin ohjeen löydät mm. Lankajengistä

Kesäkuussa on aloitettu uusia töitä, mutta niitä on myös tullut valmiiksikin. Aloitin käsilaukkuneuleeksi pipon, sillä sitä on helppo neuloa paikassa kuin paikassa. Näissä on vaan se huono puoli, että niitä erehtyy neulomaan myös kotona eikä vain reissun päällä :D Mutta nyt näiden pipojen kanssa yritän siten, että neuloisin niitä aina matkalla, enkä kotona. Aloitin myös viimeisistä joulukalenterivyyhdeistä huivin (kuka yllättyi? :D) ja siitäkin tuli aika kiva. Jotenkin noita pieniä vyyhtejä on kiva neuloa huiveiksi. Tämä on erilainen kuin aiemmat. Myös yksi isompi työ on aloitettu ja se onkin (taas) sellainen, mitä en ole ennen neulonut. Näitä tällaisia uusia neuletöitä on ollut kyllä kiva neuloa. Niistä oppii niin paljon! Sukkien neulominen on muuten ehkä tällä hetkellä sellaista tökkivää, eikä ne innosta paljon. Muutamat parit täytyy nyt neuloa syksyn juttuja varten, mutta onneksi rinnalle voi ottaa jotain muuta.

Onko sinulla reissuneule, jota neulot vain eri paikoissa etkä kotona? 

6 kommenttia:

 1. Minun reissuneuleeni on oltava pyöröpuikoilla, koska muunlaiset puikot ovat saaneet porttikiellon meidän autoomme. Nyt on pyöröpuikoilla sytomyssy puuvillalangasta.
  Erikseen on tv- tms. katseluneule. Siinä on menossa säärystimet patenttineuleesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hieman tätä turvallisuusnäkökulmaa ajatellen otin myös pipot pyöröpuikoilla matkaneuleiksi. Tosin juuri eilen neuloin sitten muutakin autossa, kun pipot kyllästytti.

   Poista
 2. Voi kun jonkun huivin tai pipon neulominen kuulostaa kivalta, itse olen tehnyt vaan yksiä ja samoja kirjoneulesukkia pari vuotta putkeen 🙈 Vaihtelu voisi tehdä hyvää ja huivi voisi olla ihan mielenkiintoinen kokeilla tehdä 😊 Kyllä se on neulomisen yksi ihanimpia puolia, että siinä voi oppia koko ajan jotain uutta 👌

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No näin on, vaihtelu on parasta, varsinkin kun itse kyllästyn aika nopeasti eri tyyleihin ja tekniikoihin ja melkeinpä siksikin täytyy olla paljon erilaisia keskeneräisiä :D

   Poista
 3. Hieno toppi!

  Voi ah, keskeneräiset projektit.... Vielä pari vuotta sitten niitä oli PALJON. Tein brutaalin päätöksen ja annoin melkein kaikki kierrätykseen. Se kirpaisi sen hetken, mutta nyt on helpompi olla. Kertyyhän niitä sitten toki uudelleen jonkun verran, mutta se kertasiivous oli itselle hyvä juttu.
  On toki aina ihana saada joku ikuisuusprojekti valmiiksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   No kivasti sait ainakin keskeneräiset pois, välillä se kertasiivous kannattaa :)

   Poista