tiistai 11. heinäkuuta 2023

Kirjavinkki: Pariisin vakoojatar

Luvassa on seuraava kirjavinkki. Huhti-toukokuussa yöpöydälläni oli parhaimmillaan kolme keskeneräistä kirjaa. Eniten tykkäisin kyllä lukea yhden kirjan kerrallaan, mutta kirjastosta tuli yksi kirja 'kiireellisenä'. Koska se pitää tietenkin palauttaa kuukauden kuluessa, niin omat kirjat jäivät vähän jalkoihin. Mutta tässä yksi sopivan kepeä kirja kesäpäiviin. Itse aion ainakin lukea tätä kirjaa mökillä, laiturilla ja puistossa. Kirja sopii kivasti kesäisiin päiviin ja sen voi napata mukaan laukkuun (tai pitää sen siellä laukussa, niin on aina lukemista mukana :D)

Kirja saatu pr-tuotteena.

Hanki Verano-huivin ohje verkkokaupastani

Pam Jenoff: Pariisin vakoojatar

Valitsin tämän kirjan, kun se vaikutti sopivasti jännittävältä, sopivasti chick litiltä ja kevyeltä kirjalta, muttei kuitenkaan puutu tapahtumia. En ole vielä lukenut ihan loppuun, mutta näiltä se kirja kuitenkin vaikuttaa alun ja kuvauksien perusteella. Kirjan värit olivat niin sopivat tähän huiviin, niin piti ottaa se kuviin mukaan. Tässä kaikille kevyt ja kiva kesäkirjavinkki ja odotan, että saan tämän kirjan luettua kesän aikana. Nyt kun äänikirjat ovat poissuljettu vaihtoehto, niin on kyllä parasta keskittyä fyysisiin kirjoihin. Niitä on ihana lukea myös ulkona ja jopa sadepäivät ovat ihania, kun voi kuunnella sateen ropinaa parvekkeella kirjan kanssa. Muutama sivu myös aamukahvin kanssa kuulostaa myös rentouttavalta.

Omien kirjojen lisäksi kirjastosta on tullut muutamia kirjoja, jotka ovat älyttömän mielenkiintoisia. Kirjavinkit jatkuvat pitkälle syksyyn blogissa, vaikka äänikirjat ovatkin tauolla tällä hetkellä. Kirjavinkkejä on tulossa myös laidasta laitaan: neulekirjoja, reseptikirjoja, terveyskirjoja. Vielä on kesälle luvassa muutama helppo ja kevyt kesäkirja.  

Lukuintoa kauniisiin kesäpäiviin! 

2 kommenttia:

  1. Minäkin laitoin äänikirjat tauolle. Huomasin, että en ollut pitkään aikaan kuunnellut mitään, eikä kuuntelu ottanut uudelleen tulta, vaikka yritin. Annan sen nyt levätä jonkun aikaa ja odottaa uutta innostusta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tauotus on hyvästä ja se säästää myös rahaa. Ehkä minäkin palaan jossain vaiheessa, jos tuntuu siltä. Tällä hetkellä näin on hyvä ja on kiva lukea kirjoja, vaikka se onkin hitaampaa.

      Poista