tiistai 18. heinäkuuta 2023

Jäätelöarvostelussa: Fazer Jaffa kermajäätelö

Fazer Jaffa keksit jakaa yleensä ihmisten mielipiteet. Osa ihmisistä ei voi sietää pehmeää marmeladia ja keksiä ja osa taas tykkää niistä. En ajatellut aluksi testata / ostaa tätä jäätelöä, mutta näin Prismassa tarjouksen ja päätin ottaa testiin. Olin huono vastustamaan tarjousta, mutta katsotaan, mitä mieltä olen tästä jäätelöstä.

Kaakaokermajäätelöä, kakkupaloja, appelsiinikastiketta, suklaanmakuisia hippuja.

Näin lupaa tuotekuvaus. Maistoin muutaman lusikallisen, ehkä sellaisen yhden jäätelöpallon verran kokonaisuudessaan. Musta tuntuu, että sillä on vaikutusta lopputulokseen, kuinka paljon maistaa/syö :D Jäätelössä sinänsä ei ole mitään vikaa, mutta en lähde ostamaan toiste. Miksi en?

Jäätelöön on saatu hyvin Jaffa-keksien ominaisuudet ja tuntuu, että appelsiinikastikettakin on hyvin. Itselleni oli vain liikaa nuo kakkupalat, varsinkin kun niitä tuntui tulevan joka lusikalliselle. En sinänsä inhoa mitään paloja jäätelössä tai jogurtissa eikä ole "ongelmaa" niiden kanssa, mutta tässä jäätelössä ne olivat liikaa. Jos haluan jäätelöä, haluan jäätelöä, enkä niitä kakkupaloja :D Ymmärrän kyllä, että ne ovat olennainen osa Jaffa-keksejä ja tässähän on nimenomaan matkittu kekseistä jäätelöä. En osta siltikään toiste. Appelsiinikastike oli hyvää ja se sopi minusta kaakaokermajäätelön kanssa. Lisäksi olisin halunnut ehkä niitä suklaahippuja enemmän. Niitä kun ei tainnut tulla jäätelöpallolliseen yhtään.

Arvosanaksi antaisin 2/5. Omaksi kynnyskysymykseksi nousi nuo kakkupalat, joita oli yksinkertaisesti liikaa. Hyvin jäljitelty kekseistä, mutta ei toimi minulle. :D

Lisäksi purkissa oli mielenkiintoinen yksityiskohta pakkausteksteissä. Oli pakko napata kuva ja laittaa se tähän. Itse asiassa parikin asiaa, jotka aiheuttaa hilpeyttä. Kuka tunnistaa?

Onko tässä nyt jokin virhe? Sinappia? :D Käsittääkseni Turengin jäätelötehtaassa ei valmisteta sinappia, eikä sinappi ole mitenkään jäätelön ainesosa. Miten ihmeessä jäätelöpurkissa voi lukea saattaa sisältää sinappia? Sanoisin, että virhe, mutta mene ja tiedä :D Lisäksi tuo "makeiset saattaa aiheuttaa..." on minusta hassua myös. Ihan kuin teksti olisi otettu jostain muualta. Eihän tämä tuote ole makeiset vai enkö vain ymmärrä jotain? Ostin tämän jäätelön testiin huhti-toukokuussa ja pakko oli vilkaista nyt heinäkuussa näitä purkin tekstejä. Ne ovat edelleen samat tai ainakin siinä purkissa oli, jota katsoin kaupassa. Pitäisi varmaan laittaa viesti kuluttajapalveluun ja kysyä asiasta ja ehkä siihen saadaan korjaus...

Oletko maistanut Fazer Jaffa jäätelöä? Jos olet, mitä pidit?

2 kommenttia:

  1. Kuulun siihen porukkaan, joka ei halua yhdistää keksiä, appelsiinimarmeladia ja suklaata. Jättäisin siis oitis kauppaan tuon purnukan. Tekstistä bongasin sanat: suklaanmakuisia hippuja. Siis ei suklaata. Outo juttu tuo sinapilla uhkaaminen kuin myös jäätelön nimittäminen makeiseksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huolimattomuutta teksteissä kun edelleenkin ne ovat ilmeisesti purkissa. Juu, ei tämä kyllä jatkoon mene itselläkään. Liikaa kakkupaloja ja ei niitä hippuja ollut lähes ollenkaan, mitä lie nyt olivatkaan sitten...

      Poista