maanantai 4. syyskuuta 2023

Elokuun keskeneräiset

Elokuu käynnistyi vähän laimeasti ja siirsinkin tulevia ohjeita hieman myöhemmälle, koska ei välttämättä lapasten ihanneaikaa aurinkoinen ja lämmin sää. Mutta elokuussa on neulottu ahkerasti ja suunniteltu uusia ohjeita. Musta tuntuu aina, että kun neulon jotain helppoa neuletyötä (esim. aina oikein tai 1 o 1 n) niin silloin alkaa tulla uusia ideoita päähän. Jotenkin se luovuus ja ajatukset tarvitsevat aikaa. Ainut huono puoli tässä on se, että ne pitäisi laittaa myös saman tien ylös kirjallisesti, koska et välttämättä muista niitä myöhemmin. 

Elokuussa tuli julkaistua myös näiden Askel-kämmekkäiden ohje, se löytyy mm. Lankajengistä.


Lankajengissä vietetään tämä viikko huivihulinoita ja siellä on mm. tämän yhden vyyhdin huiviohje / Hei Kesä huiviohje alennettuun hintaan: Hei Kesä huiviohjeeseen


Elokuun vaihtuessa syyskuuhun keskeneräisiä töitä oli:

** 2 x pipo. Nämä ovat lähinnä reissuneuleita ja olen yrittänyt pitää ne matkakassissa, etten neuloisi niitä muulloin. 

** Löytyi jostain korista Fazer II lehdestä aloitettu Doris sukka. Pitäisiköhän sekin neuloa valmiiksi joskus vai purkaa.... ?

** Huivi, jonka aloitin elokuussa. Tuli idea ja oli sopivaa lankaa kotona. Tätä haluaisinkin neuloa koko ajan.

** No ne miehen lapaset, jotka ovat kyllä olleet mukana autoneuleenakin, mutta niitä ei ole ehditty tekemään yhtään reissuissa.

** Lisäksi elokuun lopussa aloitin 7 päivää, 7 aloitusta ja ei ehkä ihannetilanne aloittaa kuukauden vaihteessa. Teen haasteen loppukoonnin tänne blogin puolelle ja Instassa jaoinkin päivittäin aloituksia. Mielenkiintoinen haaste kieltämättä ja ei välttämättä oma juttuni, mutta siitä lisää myöhemmin. 

Saattaa olla muitakin keskeneräisiä, mutta nyt ne eivät muistu mieleen. :D

Oletko sinä tehnyt tuon 7 päivää 7 aloitusta haasteen? Sitä on näkynyt joissain neulevideoilla youtuben puolella. Suosittelen kokeilemaan, vaikka ei olisikaan oma juttusi. Miten sinun elokuusi meni?

2 kommenttia:

 1. Minäkin katsoin tuon Kutimuksia-podcastin, mutta jotenkin en tullut ajatelleeksi sitä itselleni haasteena. Nyt kun tarkemmin ajattelee, niin aloituksia on tullut aivan itsestään mitenkään siihen pyrkimättä. Yritän selvitä keskeneräisistä ja vähän komennankin itseäni tarttumaan niihin, jotta ne valmistuisivat ja energiaa vapautuisi taas uusiin. Ideoita syntyy enemmän, kuin mitä ehtii toteuttaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Katsoin myös sen mutta en silloin vielä ajatellut ottaa sitä haasteena. Nyt kun näitä näki Instagramissa niin tuli tunne että osallistun.

   Ideoiden syntymistä on liikkeellä täälläkin :D

   Poista