sunnuntai 3. syyskuuta 2023

Elokuun kulutus: Ei tuliaislankoja

Käsite 'tuliaislanka' vieraasta kaupungista on kiva idea, mutta todistin elokuussa itselleni, että ilman sitä voi myös käydä toisessa kaupungissa. Ei ollut mielessä, että pitäisi ostaa jokin lanka ja aika ei oikeastaan myös riittänyt lankakauppoihin, joten näinkin on ihan hyvä. Elokuussa ostoja tuli Freija yarnilta ja Novitalta, joskaan Novitan paketti ei ikinä saapunut elokuussa, joten se menee syyskuun kulutukseen. Toinen kerta jo kun on jotain säätöä Schenkerin kanssa ja paketti viivästyy. No, ei sillä kiire ollut, mutta ei ole aina kiva laittaa viestiä paketista.


Iisi kirjoneulelapaset on lisätty nyt myös verkkokauppaan ja niiden ohje löytyy täältä: verkkokauppaan

Ostot: 200 g

Kulutus: 1021 g

Koska Novitan paketti ei saapunut elokuussa, niin kulutus jäi plussalle reilustikin. Elokuussa valmistui eniten sukkia, mutta myös muutamat lapaset ja pipo. Elokuun sukkapari valmistui myös elokuun viimeisinä päivinä. Elokuun sukkaparin toisen sukan kohdalla oli hieman toisen sukan syndroomaa, koska aloitettu raitasukka ei sitten huvittanut enää. Mutta valmiiksi tuli ja laitan sen blogin puolelle piakkoin.

Ostatko sinä tuliaislankoja vieraista kaupungeista? Menikö elokuu nollaostoilla vai tuliko lankaostoja?

2 kommenttia:

 1. Lankaostoja tuli elokuussa enemmän kuin laki sallii. Yritän rauhoittua syyskuuksi.
  Tuliaislankoja en ole vielä keksinyt ostaa. Kortteja ostelen vieraista kaupungeista ja ulkomailta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kerrankos sitä :) Itsellä ei nyt ollut fiilistä ostaa lankoja reissulla mutta syyskuulle tulee tuo Novitan tilaus. Hups.

   Poista