perjantai 15. syyskuuta 2023

Sukkalaatikko2023: Syyskuun sukkapari

Enää kolme kuukautta ja 12 parin sukkalaatikko on valmis. Kieltämättä mielessä on ollut vähän, että miten saa neulottua loputkin. Loppuvuodesta nimittäin aina jotenkin tämä haaste jää muiden töiden jalkoihin. Mutta vielä ollaan molemmissa sukkalaatikoissa ajan tasalla. Olen ehkä miettinyt, jos raitasukkalaatikon jättäisi 10 pariin, niin ei tulisi kiirettä. Mutta nyt tähän syyskuun sukkapariin.

Syyskuun teema oli neulo paksulla langalla. Hyvin helppo teema minulle, joka neulon muutenkin seiskaveikkavahvuisilla langoilla. Tokihan tähän olisi voinut ottaa esimerkiksi isoveli-langan, mutta päädyin kuitenkin pitäytymään seiskaveikassa. Tämän aloitin 7 päivää 7 aloitusta -haasteviikolla ja nämä tulivat myös sillä viikolla valmiiksi. Langat ja värit valitsin lankavarastosta siten, että niille ei olisi ehkä muuta käyttöä - ainakaan tällä hetkellä. Päädyin keltaisiin ja pinkkiin ja ovat oikein kivat ja sopivat syyskuulle. 

Pieni langan sävyero on toisessa sukassa, kun Janne-langan ja seiskaveikan keltaiset ovat hieman eri sävyä. Kerissä nämä eivät pahemmin näkyneet, mutta valmiissa sukassa on pieni ero. Mutta en anna sen haitata ja tämä on ihan hyvä näin. Näistä tulee ihan se ampparimehujää mieleen, kun ovat juuri sen väriset. Enää kolme teemaa ja mielenkiintoista taas nähdä, että minkälaisia ne ovat. Ensi vuodelle olen miettinyt, että pitäisikö tehdä lapasloota vai jatkaa sukkalaatikon parissa vai olla tekemättä kumpaakaan. Vähän ehkä kiinnostaisi neuloa lapasloota, kun näitä sukkalaatikoita tuli neulottua kuitenkin tänä vuonna. Noh, aika näyttää! 

Millä langalla sinä neuloisit paksut sukat: seiskaveikalla vai kokeilisitko isoveli-lankaa?

PS: Muista myös Sobra jämälankasukkien alennus verkkokaupassa: Katso verkkokauppaan

4 kommenttia: