tiistai 5. syyskuuta 2023

Neuleohje: Jewel kirjoneulelapaset

Syyskuu on alkanut ja pian on myös lapaskelit. No ehkä ensin kämmekkäiden kelit ja sitten lapasten. Mutta julkaistaan nyt kuitenkin Jewel -lapasten ohje. Nämä suunnittelin keväällä, mutta päätin julkaista ne vasta nyt. Kesällä tai kesän alkaessa ei oikein ehkä kannata julkaista talvisia ohjeita. Tässä neulesuunnittelun suunnittelussa ( :D ) on vielä oppimista ja vähän mietittävä, että milloin ja mitä ohjeita julkaisee. 


Näihin lapasiin voi upottaa hyvin myös jämälankoja, noin 20-25 gramman painoisia. Jonkin verran on ehkä pidempiä (max 5 s) langanjuoksuja, ja niissä on hyvä kiepauttaa langat keskenään takana, mutta muuten sanoisin, että suhteellisen helpohkot lapaset nämä ovat, missään vaiheessa ei ole kuitenkaan kolmea väriä samaan aikaan. Sanoisin myös, että sopivat kirjoneulealoittelijoille, varsinkin jos haluaa jo vähän 'vaikeampia' neuletöitä. 

Ohje löytyy

Ravelrystä

verkkokaupastani

Lankajengistä (Tulossa pian!)

Kurkkaa myös muut suunnittelemat lapasohjeet, jos olet lapasneulontaa vailla. Nämä lapaset ovat alennuksessa tämän viikon loppuun asti. 

Joko sinä olet aloittanut lapasten neulomisen? 

6 kommenttia:

 1. Näitä katsoin jo instankin puolella, että ihanan väriset; oikein helmet🤗🤗Ja kyllä, olen aloittanut lapasten neulonnan👍😁t. Irkku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! No kyllä minustakin jo pitää lapasia neuloa tässä vaiheessa :D

   Poista
 2. Kivat lapaset. Munkin pitäisi aloittaa lapasten neulonta, mutta nyt vielä sukkia ja yhtä lapsenlapsen puseroa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Onneksi sitä ehtii aloittaa lapaset noiden jälkeenkin :)

   Poista