sunnuntai 10. syyskuuta 2023

Sukkalaatikko2023: Elokuun sukkapari

Elokuun sukkalaatikkohaasteen teemana oli neulo raitoja. Koska neulon raitoja muutenkin, niin halusin jollain tavalla uusia tai erilaisia raitoja. Näitä on välillä näkynyt somessa, en tiedä tai osaa kertoa mallin nimeä. Mutta sillä tavalla että raidat lyhenevät ja pitenevät eri väreissä. En tiedä, onko olemassa ihan malliakin, mutta ajattelin selvitä ihan vain päättelemällä, miten se toimii. Ensimmäisen sukan jälkeen tuli pettymys tai kyllästyminen tai jotain, ja toinen sukka ei huvittanutkaan ja se valmistui vasta elokuun vikoina päivinä. Ehkä se ohje olisi kuitenkin kiva, sillä yllättävän vaikeakin päätellä kerrosten lukumäärä ja käy aivoille ihan työstä samalla, kun neuloo :D

Voi olla, että odotin jotain hienompaa wau efektiä ja yksi virhekin tuli ensimmäisen sukan raitoihin ja nämä vähän heikensi näiden sukkien motivaatiota. Mutta elokuun lopussa oli vain neulottava toinen  sukkakin valmiiksi, jotta tämän saa pois keskeneräisistä. Onneksi se oli helpompaa kun pystyi katsomaan mallia ensimmäisestä sukasta ja muisti korjata virheen. Mutta tällaiset näistä tuli ja aika pinkillä mentiin. Valitsin värit oikeastaan sen mukaan, mitä en tarvitsisi muihin suunnitelmiin. 

Tässä haasteessa on kyllä kivoja nämä teemat ja juurikin sen takia, että saa itse päättää siihen liittyen kaiken. Näitä neuloessa välillä tuntui kyllä, että olisi ollut parempi neuloa vain raitasukat, mutta jostain syystä nyt halusin kokeilla tätä mallia. Ehkä se johtuu myös väreistäkin, ettei tullut itselle wau efektiä. Elokuussa mietin jo hieman, että mikä on syyskuun teema ja sekin oli yllättävä, en keksinyt sitä, mutta siitä lisää syyskuun sukkaparin esittelyssä. Ne ovat nimittäin jo valmiit ja yritän saada nekin pian blogin puolelle. 

Millaiset raidat sinä tekisit tähän haasteeseen? Tai jos osallistut, niin millaiset teit?

4 kommenttia:

 1. Haasteesta en osaa sanoa mitään, mutta ihanat sukat olet neulonut! 🌸

  VastaaPoista
 2. Hyvät ne on ja värit sopivat kivasti yhteen. Ymmärrän kyllä harmituksen, jos odotettu wau-efekti jää puuttumaan. Olen joskus neulonut sukat samalla värinvaihtoidealla, mutta en nyt muista tykkäsinkö tuloksesta vai en.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, onneksi voi tehdä jossain vaiheessa toiset eri väreillä. Eipä näissä sinänsä mitään vikaa olekaan, oli vain omat odotukset kait liian korkealla.

   Poista