maanantai 25. toukokuuta 2020

Neulemaraton kesäkuussa

Innostuin taas yhdestä asiasta, kun näin @woolmeoncefibersin instagramista mainoksen, että järjestää neulemaratonin kesäkuun puolivälin tienoilla. Ideana on siis neuloa niin paljon kuin mahdollista ja nauttia langoista yms. Tapahtumalla on myös Facebook -sivut ja vloggaajat ja bloggaajat haastettiin myös mukaan. Itsehän innostuin tästä sen verran, että voisi järjestää jotain tänne bloginkin puolelle tapahtuman merkeissä. Mutta mitä?


(Kuvituksena on viime vuonna valmistuneet vauvan pienet jämälankasukat).

Kantsii kurkata siis tuo woolmeoncefibersin instatili ja sitten vain ideoimaan. Itsellä ei nyt ihan heti tullut sen suurempia ideoita, että miten sitä täällä voisi järjestää tai mitä tehdä. Onhan tässä onneksi aikaa vielä ja siksi päätin kirjoittaakin jo tästä nyt hyvissä ajoin. Pitäisikö keksiä jokin haaste-juttu maratonteemalla, johon bloggaajat ja muutkin voisi osallistua? Minkälainen haaste? Kysymyshaaste? Tarinahaaste? Sana on vapaa! 

Kerro ihmeessä kommenteissa, mikäli sinulle tulee ideoita tapahtuman suhteen. Olen innolla mukana ja järjestäisin täällä blogin puolellakin jotain kivaa. Tapahtumasta voi kurkata lisää tietoa woolmeoncefibersin instagramista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti